Gyümölcskonzervlé
Leírás
A befőttből, gyümölcskonzervből leszűrt, felfogott cukros gyümölcslé. Sokféleképpen hasznosítható konyhánkban. Zselatin, tortazselé készítésekor helyettesíthetjük vele a vizet, a végeredmény sokkal intenzívebb ízhatás lesz. A megmaradt gyümölcslé lényegében egy gyümölcsös ízesítésű cukorszirup, így desszertöntetként is jól funkcionál, vagy tortalapok, piskóta locsolására is felhasználhatjuk.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben, célszerű néhány napon belül felhasználni.
100g Gyümölcskonzervlé
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
76.79 g
víztartalom
22.81 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
62 mg
Kalcium
13 mg
Magnézium
1 mg
Cink
0.44 mg
Top vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.059 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
13 mg
Magnézium
1 mg
Nátrium
62 mg
Cink
0.44 mg
Szelén
0.7 µg
szénhidrát
cukor
76.77 g
víz
22.81 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.059 mg