Gyümölcsös tojássaláta curry krémmel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
249
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1000
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
42.5g tojás53 kcal
-
12.9g zöldborsó10 kcal
-
22.5g mandarin9 kcal
-
11.6g gyümölcskonzervlé33 kcal
-
2.8g majonéz15 kcal
-
7.7g görög joghurt8 kcal
-
0g curry por0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
128
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.4 g
Zsír
-
Összesen 11.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 270 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 438.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 62 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 177 mg
-
Nátrium 152 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26.8 g
-
Cukor 23 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 107.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 137 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 60 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 56 micro
-
Kolin: 224 mg
-
Retinol - A vitamin: 116 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 162 micro
-
β-crypt 138 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1029 micro
Összesen
249
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 45.6 g
Zsír
-
Összesen 46.6 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 1080 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1753.1 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 92 mg
-
Kálcium 247 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 84 mg
-
Foszfor 709 mg
-
Nátrium 608 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 107 g
-
Cukor 90 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 430.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 547 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 75 mg
-
D vitamin: 238 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 222 micro
-
Kolin: 895 mg
-
Retinol - A vitamin: 465 micro
-
α-karotin 152 micro
-
β-karotin 650 micro
-
β-crypt 553 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4116 micro
Összesen
1000
kcal
- 7% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.9 g
Zsír
-
Összesen 6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 139 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 225.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 78 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.8 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 55.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 31 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 115 mg
-
Retinol - A vitamin: 60 micro
-
α-karotin 20 micro
-
β-karotin 84 micro
-
β-crypt 71 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 530 micro
Összesen
128
kcal
Hozzávalók
-
6 db tojás
-
6 ek gyümölcskonzervlé
-
2 ek majonéz
-
3 ek görög joghurt
-
2 tk curry por
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A tojásokat kb. 10 perc alatt megfőzzük, meghántjuk, hűlni hagyjuk. A zöldborsót fövő sós vízben kb. 5 percig főzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk.
- A mandarint lecsöpögtetjük, a levet felfogjuk.
- A majonézt elkeverjük a joghurttal, curryvel és kb. 5-6 ek a kompot lével. Sóval, borssal ízesítjük.
- A tojásokat négybe, majd darabokra vágjuk. A tojást elkeverjük a zöldborsóval, mandarinnal és a majonézes mártással.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 29
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1879
- Feltöltés dátuma: 2015. március 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom gyümölcsös saláta. A salátához keverhetünk 2-3 vékony gyűrűkre vágott újhagymát. A salátát tálalhatjuk poharakba rétegezve is.