Bejelentkezés:
Praktikák
tartósítás
A tartósítás kategória bemutatása
(
1
)
Hogyan legyen kéznél mindig citromhéj?
(
20
)
Meddig áll el a pálinka?
(
4
)
Meddig állnak el a száraz fűszerek?
(
3
)
Hogy tároljam a bodzaszörpöt mélyhűtőben?
(
2
)
Felbontott miso-t hogyan tároljak?
(
1
)
Meddig áll el a juharszirup?
(
1
)
Hogyan maradhat omlós a keksz a dobozban?
(
2
)
Mit tegyek, hogy ne száradjon ki a kenyér?
(
2
)
A leveles salátákat lehet fagyasztani?
(
2
)
Hogyan tárolható a töltött káposzta?
(
2
)
Mit tegyek, hogy ne száradjon ki a barna cukor?
(
2
)
Megakadályozhatom valamivel, hogy idő előtt megpenészedjen a sajt?
(
2
)
A sajtot lehet fagyasztani?
(
4
)
Tényleg a hűtőben kell tartani a kibontott ecetet?
(
1
)
A nyers gyümölcsöket, zöldségeket lehet fagyasztani?
(
1
)
Hogyan tudom tartósítani az előre csomagolt szeletelt kenyeret?
(
2
)
Hogy fagyasszam le az alaplevet?
(
1
)
Hogyan tároljam a fűszereket?
(
1
)
Hogyan frissítsem fel a diót?
(
2
)
Hogyan tegyem el a főtt kukoricát télire?
(
2
)
Hogy tegyem el a petrezselyemszárat télire?
(
1
)
Ha mustárral főzök, mire ügyeljek?
(
1
)
Miben tároljuk a fagyit?
(
1
)
Mitől lesz tartós a tejszínhab?
(
1
)
Mitől marad sokáig friss a sütemény?
(
1
)
Mire ügyeljek hosszan pácolt étel grillezésekor?
(
1
)
Hogy áll el sokáig a mézeskalács?
(
1
)
Mit ne csináljak a megolvadt fagyival?
(
1
)
Mit csináljak az eltevésre szánt paradicsommal?
(
1
)
következő oldal →