Tartósabb lesz a tejszínhab, ha a tejszínt felforraljuk, lehűtjük, egy napig hűtőben tartjuk, és cukor nélkül verjük fel.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan tudom tartósítani az előre csomagolt szeletelt kenyeret? | tartósítás | 1 | 3.5ezer | '16 Feb |
Ha mustárral főzök, mire ügyeljek? | tartósítás | 0 | 3.0ezer | '15 Nov |
Hogyan frissítsem fel a megszáradt mézes süteményt? | tartósítás | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Mitől marad sokáig friss a sütemény? | tartósítás | 0 | 3.8ezer | '15 Nov |
Hogyan tegyem el a főtt kukoricát télire? | tartósítás | 1 | 5.9ezer | '15 Dec |