Amennyiben hosszabb pácolási időt alkalmazunk a húsok vagy halak esetében, akkor ezt hűtőszekrényben érdemes megtenni. A bepácolt ételt azonban, soha ne tegyük hidegen a grillrácsra! A grillezés előtt legalább fél órával vegyük ki a hűtőszekrényből, és csak akkor kezdjük sütni őket, ha már legalább szobahőmérsékletűek. Ellenkező esetben könnyebben megég majd, és nem sül át rendesen.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mit tegyek, hogy ne száradjon ki a kenyér? | tartósítás | 1 | 3.2ezer | '17 Jul |
Hogy tároljam a bodzaszörpöt mélyhűtőben? | tartósítás | 1 | 3.3ezer | '17 Sep |
Hogyan legyen kéznél mindig citromhéj? | tartósítás | 19 | 9.1ezer | '18 Nov |
Meddig állnak el a száraz fűszerek? | tartósítás | 2 | 6.3ezer | '18 Feb |
Miben tároljuk a fagyit? | tartósítás | 0 | 2.8ezer | '15 Nov |