A zsírral készített sütemények tovább frissek maradnak, hisz a zsír megakadályozza a tészta kiszáradását.

A zsírral készített sütemények tovább frissek maradnak, hisz a zsír megakadályozza a tészta kiszáradását.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mitől lesz tartós a tejszínhab? | tartósítás | 0 | 4.7ezer | '15 Nov |
Hogyan frissítsem fel a megszáradt mézes süteményt? | tartósítás | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Hogyan frissítsem fel a diót? | tartósítás | 1 | 5.2ezer | '16 Jan |
Felbontott miso-t hogyan tároljak? | tartósítás | 0 | 2.2ezer | '17 Aug |
Hogyan tároljam a fűszereket? | tartósítás | 0 | 2.6ezer | '16 Feb |