A zsírral készített sütemények tovább frissek maradnak, hisz a zsír megakadályozza a tészta kiszáradását.

A zsírral készített sütemények tovább frissek maradnak, hisz a zsír megakadályozza a tészta kiszáradását.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan maradhat omlós a keksz a dobozban? | tartósítás | 1 | 3.2ezer | '17 Jul |
Hogyan legyen kéznél mindig citromhéj? | tartósítás | 19 | 9.1ezer | '18 Nov |
Hogyan tudom tartósítani az előre csomagolt szeletelt kenyeret? | tartósítás | 1 | 3.5ezer | '16 Feb |
Mit tegyek, hogy ne száradjon ki a kenyér? | tartósítás | 1 | 3.2ezer | '17 Jul |
Miben tároljuk a fagyit? | tartósítás | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |