Paprikás kolbász

A kolbász sóval és fűszerekkel ízesített, bélbe töltött darált hús, amit füstöléssel, sózással, vagy szárítással tartósítanak. A magyar kolbászok készítésénél a pirospaprika csaknem olyan alapvető hozzávaló, mint a só és a bors. A paprikás kolbász amellett, hogy szendvicsek, hidegtálak alkotóeleme, sok, tipikusan magyarnak számító étel hozzávalója, így szinte elmaradhatatlan a paprikás krumpliból, rakott krumpliból, illetve a lencse- vagy krumplifőzelék mellől.
Bármikor.
Szellős, hűvös, sötét helyen, papírba csomagolva.
fehérjetartalom
22 g
zsírtartalom
16 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Nátrium
1700 mg
fehérje
22 g
Zsír
telített zsírsav
16 g
ásványi anyagok
Nátrium
1700 mg
szénhidrát
vitaminok
A frankfurti leves évek óta töretlenül a legnagyobb kedvencetek az oldalunkon, van azonban egy igen régimódi lépés, melyet érdemes lenne végre kiiktatni, amikor főzzük - finomabb és egészségesebb lesz!
NosaltyNincs is bosszantóbb annál, amikor már a főzés elején beüt a krach: nézzünk most pár trükkös módszert arra, hogyan menthető meg az odaégett levesalap, segít a Napi Tipp!
Lakos BenedekAz olasz néni még mindig kifejezetten aktív a konyhában.
NosaltyVagyunk egy páran, akik el sem tudják képzelni a napindítást egy csésze, de inkább egy bögre forró kávé nélkül. Azonban van egy dolog, amit semmiképp ne tegyünk meg a kávéval, mert egy kutatás szerint akár rákkeltő hatása is lehet.
Ha egy igazán kényeztető, mégis harmonikus menüvel szeretnéd meglepni magad és a családod, ez a hármas tökéletes választás!
A sült krumpli egyike azoknak az ételeknek, amelyeket alapvetően a legkönnyebben meg lehet sütni forrólevegős sütőben, ám csak akkor lesz aranyszínű, kívül ropogós és belül puha a végeredmény, ha elkerülünk bizonyos hibákat. Nézzük, melyek azok!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!