Mangó chutney
Leírás
Tradícionálisan az indiai konyha “savanyúságát”, a chutney-t mozsárban készítik. Általában gyümölcsök és zöldségek, mint alma, körte, mangó, szilva, paradicsom, damaszkuszi szilva, hagyma, fokhagyma, gyömbér, számos fűszer és szezám vagy mogyoró olaj kerülnek a mozsár törője alá, hogy később az étkező asztalra kerüljenek. Az erős, fűszeres ételek tökéletes kiegészítői. fotó: flickr / *Bárbara* Cannnela http://www.flickr.com/photos/cannnela/3100573987
Mikor vegyem
Bármikor, de otthon is elkészíthető.
hogyan tároljam
Felbontás után hűtőben tároljuk.
100g Mangó chutney
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
52 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
1600 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
1600 mg
szénhidrát
rost
1 g
cukor
51 g
vitaminok