Mangó chutney

Mangó chutney

Leírás

Tradícionálisan az indiai konyha “savanyúságát”, a chutney-t mozsárban készítik. Általában gyümölcsök és zöldségek, mint alma, körte, mangó, szilva, paradicsom, damaszkuszi szilva, hagyma, fokhagyma, gyömbér, számos fűszer és szezám vagy mogyoró olaj kerülnek a mozsár törője alá, hogy később az étkező asztalra kerüljenek. Az erős, fűszeres ételek tökéletes kiegészítői. fotó: flickr / *Bárbara* Cannnela http://www.flickr.com/photos/cannnela/3100573987

Mikor vegyem

Bármikor, de otthon is elkészíthető.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben tároljuk.

100g Mangó chutney

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

52 g

víztartalom

0 g

gramm mangó chutney?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1600 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

1600 mg

szénhidrát

rost

1 g

cukor

51 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...