Kukoricaolaj

Kukoricaolaj

Leírás

A kukoricaszemek magjából préselt olaj íze, színe, illetve illata semleges, így főzéshez, sütéshez, illetve salátaöntetek készítéséhez egyaránt kiváló. A kukoricaolaj egészséges, fogyasztása jó hatással van a szív- és érrendszerre, savasító hatású. A kukoricaolajat számos iparágban felhasználják, biodízel készülhet belőle, illetve számos kozmetikai szer alapanyagaként is szolgál. A kukorica csíráztatható is, a csírából előállított olajat egyre gyakrabban használják étkezési célokra, főként saláták és főzelékek ízesítésére, főzésre azonban már nem alkalmas.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Kukoricaolaj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

95.201 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kukoricaolaj?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok

E vitamin

14.3 mg

Kolin

0.2 mg

K vitamin

1.9 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

12.948 g

egyszeresen telített zsírsav

27.576 g

többszörösen telített zsírsav

54.677 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Kolin

0.2 mg

E vitamin

14.3 mg

K vitamin

1.9 µg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!