Fehér tortadara
Leírás
Sütemények, desszertek, fagylaltok díszítésére használt cukrászati dekorációs kellék. A fehér tortadara összetétele cukor, kukoricakeményítő, növényi zsír, glükózszirup, emulgeálószer, színezékek és aroma.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz, hűvös helyen.
100g Fehér tortadara
fehérjetartalom
5.87 g
zsírtartalom
21029.522 g
szénhidráttartalom
59.24 g
víztartalom
1.3 g
Top ásványi anyagok
Kalcium
199 mg
Foszfor
176 mg
Nátrium
90 mg
Magnézium
12 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.056 g
Kolin
29.5 mg
E vitamin
0.96 mg
Niacin - B3 vitamin
0.745 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
5.87 g
Zsír
telített zsírsav
19.412 g
egyszeresen telített zsírsav
9.097 g
többszörösen telített zsírsav
1.013 g
koleszterin
21 g
ásványi anyagok
Kalcium
199 mg
Vas
0.24 mg
Magnézium
12 mg
Foszfor
176 mg
Nátrium
90 mg
Cink
0.74 mg
Réz
0.06 mg
Mangán
0.008 mg
Szelén
4.5 µg
szénhidrát
rost
0.2 g
cukor
59 g
víz
1.3 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.063 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.282 mg
Niacin - B3 vitamin
0.745 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.608 mg
Folát
7 µg
Kolin
29.5 mg
Retinol
9 µg
E vitamin
0.96 mg
K vitamin
9.1 µg
B12 vitamin
0.56 µg
A vitamin
9 µg
C vitamin
0.5 mg
B6 vitamin
0.056 g