17 szemet gyönyörködtető és mennyei torta karácsonyra

Még bőven időben vagytok, hogy kiválasszátok receptjeink közül a legtökéletesebb tortáét, ami passzol az ünnepi menütökbe, és elkészítsétek a karácsonyi asztalra.

  1. 1.

    Métereskalács-torta

  2. 2.

    Karácsonyi mákos-meggyes torta

  3. 3.

    Karamellkrém-torta

  4. 4.

    Hatlapos Eszterházy-torta

  5. 5.

    Sütés nélküli almatorta

  6. 6.

    Mákos túrómousse-torta narancs curddel

  7. 7.

    Citromkrémes túrótorta

  8. 8.

    Mákosguba-torta sült tojáshabbal

  9. 9.

    Háromszínű narancsos kávétorta

  10. 10.

    Gyors csokitorta Krisztitől

  11. 11.

    Diósguba-torta

  12. 12.

    Mézeskalácsos tejszínes túrótorta

  13. 13.

    Lúdlábtorta rumos meggyel

  14. 14.

    Habkönnyű csokoládétorta pirított törökmogyoróval

  15. 15.

    Oroszkrém torta Happygirlkitchentől

  16. 16.

    Dió-mogyoró torta vaníliakrémmel és meggyel

  17. 17.

    Raffaello sajttorta

*Elindult a Nosalty Ünnepi Receptversenye, keressük az idei karácsony legizgalmasabb receptjeit!*

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...