20 szaftos húsgolyóbis, amitől kerek a világ

Ma van a húsgolyók napja, így ragadjuk meg az alkalmat, főzzük meg a kedvenc húsos-szaftos golyóbisunkat. Lehet, hogy paradicsomos, netán tejszínes szószban úszik, talán sertésből, talán pulykából készül: hiszen a húsgolyó egy nagyon sokszínű étel. A lényeg, hogy guruljon (a tányérról a szánkba), hogy szaftos legyen, hogy boldoggá tegyen.

  1. 1.

    Szaftos BBQ pulykafasírtgolyók

  2. 2.

    Chimichurris húsgolyók

  3. 3.

    Citromos-mustáros húsgolyó mákos metélttel

  4. 4.

    Bun cha (vietnami húsgolyók) pak choi- és uborkasalátával

  5. 5.

    Fasírtgolyók sokmagvas bundában

  6. 6.

    Villámgyors zabpelyhes pulykafasírtgolyók

  7. 7.

    Ellenállhatatlan paradicsomszósz húsgolyókkal

  8. 8.

    Spenótos pulykagolyók sajtszószban

  9. 9.

    Fűszeres húsgolyó

  10. 10.

    Clemenza húsgolyós-kolbászos spagettije a Keresztapából

  11. 11.

    Bableves fűszeres húsgolyókkal

  12. 12.

    Bakonyi húsgolyók

  13. 13.

    Húsgolyók harisszaszószban

  14. 14.

    Paradicsomos húsgolyók spagettivel

  15. 15.

    Húsgolyók házi zöldcurry-szószban

  16. 16.

    Paradicsomos húsgolyó

  17. 17.

    Banh Mi Xiu Mai – vietnami húsgolyós szendvics

  18. 18.

    Zöldséges húsgolyók a sütőből

  19. 19.

    Curry-s fasírtgolyók

  20. 20.

    "Az igazi" svéd húsgolyók

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...