20 szaftos húsgolyóbis, amitől kerek a világ

Ma van a húsgolyók napja, így ragadjuk meg az alkalmat, főzzük meg a kedvenc húsos-szaftos golyóbisunkat. Lehet, hogy paradicsomos, netán tejszínes szószban úszik, talán sertésből, talán pulykából készül: hiszen a húsgolyó egy nagyon sokszínű étel. A lényeg, hogy guruljon (a tányérról a szánkba), hogy szaftos legyen, hogy boldoggá tegyen.

  1. 1.

    Szaftos BBQ pulykafasírtgolyók

  2. 2.

    Chimichurris húsgolyók

  3. 3.

    Citromos-mustáros húsgolyó mákos metélttel

  4. 4.

    Bun cha (vietnami húsgolyók) pak choi- és uborkasalátával

  5. 5.

    Fasírtgolyók sokmagvas bundában

  6. 6.

    Villámgyors zabpelyhes pulykafasírtgolyók

  7. 7.

    Ellenállhatatlan paradicsomszósz húsgolyókkal

  8. 8.

    Spenótos pulykagolyók sajtszószban

  9. 9.

    Fűszeres húsgolyó

  10. 10.

    Clemenza húsgolyós-kolbászos spagettije a Keresztapából

  11. 11.

    Bableves fűszeres húsgolyókkal

  12. 12.

    Bakonyi húsgolyók

  13. 13.

    Húsgolyók harisszaszószban

  14. 14.

    Paradicsomos húsgolyók spagettivel

  15. 15.

    Húsgolyók házi zöldcurry-szószban

  16. 16.

    Paradicsomos húsgolyó

  17. 17.

    Banh Mi Xiu Mai – vietnami húsgolyós szendvics

  18. 18.

    Zöldséges húsgolyók a sütőből

  19. 19.

    Curry-s fasírtgolyók

  20. 20.

    "Az igazi" svéd húsgolyók

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...