Ezt a 31 ételt el kell készítened januárban

Most megmutatjuk, hogyan tedd izgalmassá a szürke, borús téli napokat. Bebizonyítjuk, a januárban kapható alapanyagokból is lehet színes és motiváló ételeket készíteni.

A káposzták mindegyike nagyszerű és millióféleképpen elkészíthető. A lilát lányoknak salátába nagyon ajánljuk, kínai kelből pedig legyen egy keleti tésztakülönlegesség, pirított földimogyoróval a tetején. Hagymát mindenbe tegyünk, itt a lágyan lilás salotta, az élénkzöld póré, róluk se feledkezzünk meg. Az összes leveszöldség frissen beszerezhető, főzzük belőlük krémleveseket és a kedvenc húslevesünket. Sütihez használjunk almát, diót, mandulát, gránátalma magot és a citrusokról se feledkezzünk meg! Tegyük színessé a hónapot!

31 tuti recept januárra

  1. 1.

    Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldség-raguval

  2. 2.

    Ázsiai karalábéleves csirkével

  3. 3.

    Klasszikus máglyarakás

  4. 4.

    Krémes olasz tészta kolbásszal és póréhagymával

  5. 5.

    Tárkonyos salátaleves

  6. 6.

    Sonkás-brokkolis quiche

  7. 7.

    Diós-almás kuglóf

  8. 8.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

  9. 9.

    Frankfurti saláta újragondolva

  10. 10.

    Táfelspicc

  11. 11.

    Almás-camembertes-diós melegszendvics

  12. 12.

    Sütőtökös frankfurti leves

  13. 13.

    Thai pirított rizstészta sertésszűzzel, kínai kellel és szójaszósszal

  14. 14.

    Bögrés-almás amerikai palacsinta

  15. 15.

    Csirkés korma curry

  16. 16.

    Téli vitaminsaláta

  17. 17.

    Citromos-joghurtos túrótorta

  18. 18.

    Egyszerű és finom céklakrémleves

  19. 19.

    Fekete retek saláta kacsatepertővel

  20. 20.

    Édesburgonya-krémleves kecskesajttal

  21. 21.

    Tengeri hal harissás mázban sütve

  22. 22.

    Vitaminos csokis süti

  23. 23.

    Feketeretkes-juhtúrós szendvicskrém

  24. 24.

    Amerikai paradicsomleves

  25. 25.

    Sütés nélküli citromtorta

  26. 26.

    Szaftos csirkemell kelbimbós köretekkel

  27. 27.

    Mézes-narancsos csirkecomb

  28. 28.

    Nepáli tojássaláta

  29. 29.

    Sült kelbimbó saláta

  30. 30.

    Tabbouleh citromos csirkével

  31. 31.

    Gránátalmás habcsók-krém

Ezeket olvastad már?

Ó, azok a kínai alapanyagok!

Kínai tudósítónk, Laci ismét a billentyűk közé csapott. Most a kínai alapanyagokról hozott nekünk egy csodás bemutatócikket. Tudtad, hogy a legtöbb olyan édes, mint a méz?

aragorn
Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek