31 étel, amit augusztusban el kell készítened

Az év utolsó forró hónapjához érkeztünk, továbbra sincs hiány a szezonális alapanyagokból. Hoztunk ötleteket szabadtéri sütés-főzéshez is!

  1. 1.

    Grillezett mediterrán húsgolyók fokhagymás-rozmaringos burgonyával

  2. 2.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  3. 3.

    Málnás görögdinnyesorbet mentával

  4. 4.

    Frissítő hideg paradicsomleves

  5. 5.

    Ínyenc nyári előétel

  6. 6.

    Szilvamázas grillezett csirke ciabattában pikáns szósszal

  7. 7.

    Citromos-zöldfűszeres csirkenyársak

  8. 8.

    Roston sült pisztráng aiolival, steakburgonyával

  9. 9.

    Mexikói grillezett kukorica

  10. 10.

    Ketchup házilag Kittitől

  11. 11.

    Naked cake erdei gyümölccsel és mascarponekrémmel

  12. 12.

    Tökéletes áfonyás pite

  13. 13.

    Grillezett töltött gomba

  14. 14.

    30 perces gyümölcsös táskák

  15. 15.

    Sárgabarackos pite

  16. 16.

    Indiai fűszerezésű grillcsirke-szeletek

  17. 17.

    Omlós szűzérmék lecsóágyon, pirított burgonyakarikákkal

  18. 18.

    Áfonyás-fehércsokis muffin

  19. 19.

    Szedertorta

  20. 20.

    Grillezett pisztráng

  21. 21.

    Áfonyás sajttorta a konyha világától

  22. 22.

    Kétsajtos töltött padlizsán

  23. 23.

    Három alapanyagos joghurtos barackfagyi

  24. 24.

    Alkoholmentes Bloody Mary

  25. 25.

    Áfonyás keksz levendulával

  26. 26.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  27. 27.

    Dinnyepizza

  28. 28.

    Mediterrán húsgombóc paprikás tésztaágyon

  29. 29.

    Tex-mex tésztasaláta

  30. 30.

    Sárgabarackos, sütőben sült palacsinta vaníliafagyival

  31. 31.

    Áfonyás-görög joghurtos házi jégkrém

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek