23 nagyon szaftos és nagyon finom egytál EGY órán belül

A legbölcsebb, leglogikusabb, legegyszerűbb döntés, ha egy jó kiadós, szaftos egytálételt teszel az asztalra hétvégén, amelyhez külön köret sem kell - ebben segítünk!

  1. 1.

    Juhtúrós újkrumpli kaporral

  2. 2.

    Gyors csirke brassói

  3. 3.

    Paradicsomos rakott csirke

  4. 4.

    Spárga rakottas Márti konyhájából

  5. 5.

    Sztrapacska Árvaváraljáról

  6. 6.

    Lecsós tarhonya, ahogy szépróza készíti

  7. 7.

    Karfiolos rakott csirkemell franciásan

  8. 8.

    Tejszínes rakott cukkini

  9. 9.

    Padlizsános rakott csirkemell bazsalikommal

  10. 10.

    Slambuc Nagyitól

  11. 11.

    Libanoni zöldséges bulgur

  12. 12.

    Zöldséges tepsis burgonya

  13. 13.

    Csirkezúzás rizi-bizi

  14. 14.

    Tavaszi sült lecsó

  15. 15.

    Ratatouille levendulával

  16. 16.

    Rakott kel cukkinivel

  17. 17.

    Vegán rakott krumpli

  18. 18.

    Zöldséges-pulykás-gombás rizottó

  19. 19.

    Spenótos rakott krumpli joghurttal

  20. 20.

    Rakott zöldbab fűszeres darált hússal

  21. 21.

    Rakott kel Jahmaica konyhájából

  22. 22.

    Mexikói chilis zöldbab és csicseriborsó

  23. 23.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...