r
Nosalty Logó

Paradicsomos rakott csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Paradicsomos rakott csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 370 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2220 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 119 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.9 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1974.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    416 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    492 mg
  • Nátrium
    958 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    233.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    752 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    16794 micro
  • Lut-zea
    627 micro
Összesen 370 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    227.4 g

Zsír

  • Összesen
    119.9 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    664 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11845.9 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    199 mg
  • Kálcium
    2494 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    418 mg
  • Foszfor
    2955 mg
  • Nátrium
    5747 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1402.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    990 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    317 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    627 mg
  • Retinol - A vitamin:
    603 micro
  • α-karotin
    138 micro
  • β-karotin
    4510 micro
  • β-crypt
    49 micro
  • Likopin
    100764 micro
  • Lut-zea
    3765 micro
Összesen 2220 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    643.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    312 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    245 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    5470 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 119 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Elkészítés

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, majd mindkét oldalukat sózzuk-borsozzuk és meghintjük oregánóval.
  2. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és nagy lángon megpirítjuk a húsok mindkét oldalát.
  3. A tepsibe vagy bármilyen hőálló edénybe kevés olajat öntünk, majd rátesszük az elősütött csirkét.
  4. Erre jön a paradicsompüré, amit sózhatunk és borsozhatunk ha szeretnénk, de az is elég, ami a csirkéból kijön. A paradicsompürére mehet a felszeletelt fokhagyma, erre a bazsalikom, majd a felezett koktélparadicsom, végül pedig a szelelt mozzarella és a reszelt parmezán.
  5. 190 fokos sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 1243
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 62
  • Össznézettség: 125935
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors csirkés egytálétel, ami jó szaftos lesz, így köretként kínálhatunk hozzá tésztát vagy rizst is.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...