-
1.
Sült karaj francia cseresznyemártással
-
2.
Fügelekvárral sült sertéscomb
-
3.
Vörösboros vaddisznópörkölt burgonyás gyűrűkkel
-
4.
Svíčková, a cseh vadas knédlivel
-
5.
Szezámos ázsiai marhacsíkok soba tésztával
-
6.
Őzgerinc vele sült burgonyával
-
7.
Szilaspogonyi vaddisznóragu
-
8.
Céklás-vörösboros szarvasragu
-
9.
Kelbimbós csirkemell
-
10.
Kacsamell narancsmártással és szárnyasbabbal
-
11.
Libanyak húsával töltve káposztás czvekedlivel
-
12.
Gránátalmás-diós csirkecomb
-
13.
Narancsszószos kacsa
-
14.
Fényezett pulykamell sült zöldségágyon
-
15.
Fenyőmagos csirke
-
16.
Sócsempén sült csirkemell áfonyamártással
-
17.
Bárány borókabogyóval sütve és zöldségekkel tálalva
-
18.
Fűszeres marhaszelet ribizlis palacsintával
18 fejedelmi húsétel lekvárral bolondítva
Továbbra is a tavaly eltett lekvároknál maradva most a húsokra koncentrálunk, és megmutatjuk, micsoda fenséges párosítás a hús és a lekvár!