r
Nosalty Logó

Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Töltelék

Összeállítás

Összesen 858 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Töltelék

Összeállítás

Összesen 3433 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Töltelék

Összeállítás

Összesen 181 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    38.7 g

Zsír

  • Összesen
    51.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    216 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1313 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    454 mg
  • Nátrium
    425 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    164.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    367 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    303 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1884 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 858 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    155 g

Zsír

  • Összesen
    204.8 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    863 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5252 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    1203 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    356 mg
  • Foszfor
    1818 mg
  • Nátrium
    1698 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    235 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    656.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1469 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    179 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    1214 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    441 micro
  • Kolin:
    410 mg
  • Retinol - A vitamin:
    840 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7535 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4480 micro
Összesen 3433 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    399 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 181 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Töltelék

Összeállítás

Elkészítés

Töltelék

  1. A töltelék hozzávalóit egy tálban összekeverjük. Egy kenhető állagú masszát kell kapnunk, amit célszerű habzsákba adagolni, és úgy megtölteni a combokat.

Összeállítás

  1. A csirkecombok bőrét kézzel meglazítjuk. Ízlés szerint kívül-belül sózzuk, borsozzuk.
  2. Az elkészült masszával megtöltjük a combokat a bőrük alatt.
  3. Egy sütőbe is betehető serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, majd beletesszük a töltött combokat, és alulról kissé megpirítjuk őket.
  4. Bőrös részüket olívaolajjal megkenjük, majd sütőben, 200 fokon 40-45 perc alatt aranybarnára és ropogósra sütjük őket.
  5. Párolt kuszkusszal vagy friss kevert salátával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 4365
  • Feltöltés dátuma: 2021. április 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a friss, zöldfűszeres morzsával töltött csirkecomb percek alatt összeállítható, és nem igényel sem sok edényt, sem sok mosogatást. A csirke bőre alá került tölteléket reszelt parmezánnal, citrommal gazdagítjuk. Friss salátával vagy párolt kuszkusszal tálalva igazi tavaszra hangolt fogás.

Hozzávalók

Töltelék

Összeállítás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...