Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 16% Zsír
Töltelék
-
20g vaj143 kcal
-
10g parmezán sajt39 kcal
-
20g zsemlemorzsa79 kcal
-
2g citromhéj1 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
14g tojás17 kcal
-
11g petrezselyem4 kcal
-
45g snidling14 kcal
-
3g bazsalikom1 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
38g tej21 kcal
-
0g só0 kcal
Összeállítás
-
250g csirkecomb278 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
50g kuszkusz188 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
858
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 16% Zsír
Töltelék
-
80g vaj574 kcal
-
40g parmezán sajt157 kcal
-
80g zsemlemorzsa316 kcal
-
6g citromhéj3 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
45g petrezselyem16 kcal
-
180g snidling54 kcal
-
12g bazsalikom3 kcal
-
1g kakukkfű1 kcal
-
0g bors0 kcal
-
150g tej84 kcal
-
0g só0 kcal
Összeállítás
-
1000g csirkecomb1113 kcal
-
32g olívaolaj283 kcal
-
200g kuszkusz752 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
3433
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 16% Zsír
Töltelék
-
4.2g vaj30 kcal
-
2.1g parmezán sajt8 kcal
-
4.2g zsemlemorzsa17 kcal
-
0.3g citromhéj0 kcal
-
0.3g fokhagyma0 kcal
-
2.9g tojás4 kcal
-
2.4g petrezselyem1 kcal
-
9.5g snidling3 kcal
-
0.6g bazsalikom0 kcal
-
0.1g kakukkfű0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
7.9g tej4 kcal
-
0g só0 kcal
Összeállítás
-
53g csirkecomb59 kcal
-
1.7g olívaolaj15 kcal
-
10.6g kuszkusz40 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
181
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 38.7 g
Zsír
-
Összesen 51.2 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 216 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1313 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 35 mg
-
Kálcium 301 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 89 mg
-
Foszfor 454 mg
-
Nátrium 425 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 58.7 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 164.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 367 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 303 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 110 micro
-
Kolin: 102 mg
-
Retinol - A vitamin: 210 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1884 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1120 micro
Összesen
858
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 155 g
Zsír
-
Összesen 204.8 g
-
Telített zsírsav 78 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 83 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 27 g
-
Koleszterin 863 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5252 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 141 mg
-
Kálcium 1203 mg
-
Vas 17 mg
-
Magnézium 356 mg
-
Foszfor 1818 mg
-
Nátrium 1698 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 235 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 656.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1469 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 179 mg
-
D vitamin: 58 micro
-
K vitamin: 1214 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 39 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 441 micro
-
Kolin: 410 mg
-
Retinol - A vitamin: 840 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7535 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4480 micro
Összesen
3433
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 52% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 8.2 g
Zsír
-
Összesen 10.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 278.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 64 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 96 mg
-
Nátrium 90 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 34.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 78 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 45 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 399 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 237 micro
Összesen
181
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
Töltelék
- A töltelék hozzávalóit egy tálban összekeverjük. Egy kenhető állagú masszát kell kapnunk, amit célszerű habzsákba adagolni, és úgy megtölteni a combokat.
Összeállítás
- A csirkecombok bőrét kézzel meglazítjuk. Ízlés szerint kívül-belül sózzuk, borsozzuk.
- Az elkészült masszával megtöltjük a combokat a bőrük alatt.
- Egy sütőbe is betehető serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, majd beletesszük a töltött combokat, és alulról kissé megpirítjuk őket.
- Bőrös részüket olívaolajjal megkenjük, majd sütőben, 200 fokon 40-45 perc alatt aranybarnára és ropogósra sütjük őket.
- Párolt kuszkusszal vagy friss kevert salátával tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 63
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 4365
- Feltöltés dátuma: 2021. április 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1495 recept
Ez a friss, zöldfűszeres morzsával töltött csirkecomb percek alatt összeállítható, és nem igényel sem sok edényt, sem sok mosogatást. A csirke bőre alá került tölteléket reszelt parmezánnal, citrommal gazdagítjuk. Friss salátával vagy párolt kuszkusszal tálalva igazi tavaszra hangolt fogás.