r
Nosalty Logó

Trifle 3. - narancsos-csokis

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Epercsók
Trifle 3. - narancsos-csokis
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1072 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4279 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 314 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    65 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    174 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    846.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    354 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.8 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    275 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 1072 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    53.8 g

Zsír

  • Összesen
    260.1 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    694 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3385.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    795 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    357 mg
  • Foszfor
    1416 mg
  • Nátrium
    720 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    451.4 g
  • Cukor
    350 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    365.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    102 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    350 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1100 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    386 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    818 micro
Összesen 4279 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 314 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. Először a brownie-t kell megsütni: A tojásokat gőz felett a cukorral krémessé keverjük.
  2. A vajat és csokoládét megolvasztjuk (vízgőz felett).
  3. Összekeverjük az összes hozzávalót: kakaót, lisztet, sütőport , sót.
  4. Majd előmelegített sütőben megsütjük.
  5. A krémsajtot összekeverjük a mézzel, cukorral, narancshéjjal, fűszerkeverékkel.
  6. A tálalásnál alulra helyezzük a brownie-t, meglocsoljuk narancslikőrrel.
  7. Narancslekvárral, illetve narancsdarabokkal rétegezzük.
  8. Ráhalmozzuk a mascarpone-t.
  9. Végül tejszínhabbal és sütimorzsával meghintjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9459
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Trifle 3. - narancsos-csokis
Epercsók 95 recept

Egy gasztrojátékban vettem részt, amikor ezt a receptet találtam, kisebb változtatásokkal elkészítettem. Nagyon jó ötletnek találom, és tényleg finom!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...