r
Nosalty Logó

Tepsis rántott hús darált húsból

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
helena26
Tepsis rántott hús darált húsból
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 1856 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 7419 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Összesen 329 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.1 g

Zsír

  • Összesen
    143.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    383 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2448.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    244 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    819 mg
  • Nátrium
    1175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    264.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    371 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    325 micro
Összesen 1856 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    284.5 g

Zsír

  • Összesen
    574.2 g
  • Telített zsírsav
    102 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    254 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    189 g
  • Koleszterin
    1530 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9795.3 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    383 mg
  • Kálcium
    977 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    398 mg
  • Foszfor
    3278 mg
  • Nátrium
    4700 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    276.3 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1058.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    490 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    180 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    378 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    544 micro
  • Kolin:
    1484 mg
  • Retinol - A vitamin:
    481 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    117 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    1301 micro
Összesen 7419 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    434.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    208 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    160 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 329 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Elkészítés

A húshoz

  1. A kifliket locsoljuk meg kevés tejjel.
  2. A hagymát vágjuk apró kockára, és olajon pici sóval fonnyasszuk meg.
  3. Egy nagyobb tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a kinyomkodott kiflit, a megpárolt hagymát és a fűszereket, a tojást, és összegyúrjuk.
  4. Kézzel lapos szeleteket formálunk a húsból, először prézlibe forgatjuk, majd tojásba, és hirtelen forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Tepsibe rakjuk a húsokat.
  5. 2 ek mustárt, 2 ek ketchupot, szójamártást, majorannát, borsot elkeverünk, hozzáadjuk a serpenyőből az olajat, pici vízzel hígítjuk, és meglocsoljuk vele a húsokat. Lefedjük, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 132
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 12733
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Ezt a receptet használom hús szeletekkel is. Elkészítettem darált húsból is. Nagyon finom, puha és omlós így a rántott hús. Másnap is finom zaftos marad, nem olyan száraz, mint a klasszikus rántott hús.

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...