r
Nosalty Logó

Színes kínai marharagu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Mercedes
Színes kínai marharagu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A raguhoz

A páchoz

A sütéshez

Összesen 484 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A raguhoz

A páchoz

A sütéshez

Összesen 1935 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A raguhoz

A páchoz

A sütéshez

Összesen 134 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    26.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2148.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    311 mg
  • Nátrium
    1712 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    316 micro
  • β-karotin
    1122 micro
  • β-crypt
    117 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 484 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    105.6 g

Zsír

  • Összesen
    140.3 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8593.2 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    1245 mg
  • Nátrium
    6847 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    769.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    446 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    146 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    186 micro
  • Kolin:
    419 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1263 micro
  • β-karotin
    4488 micro
  • β-crypt
    468 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 1935 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    599 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    477 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    313 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 134 kcal

Hozzávalók

A raguhoz

A páchoz

A sütéshez

Elkészítés

A raguhoz

  1. A marhahúst ajánlatos 1-2 napra bepácolni. Ehhez a szójaszószt kikeverjük az olajjal és az étkezési keményítővel. Beleforgatjuk a lapokra vagy csíkokra vágott húst, a végén az ecettel meglocsoljuk, összeforgatjuk. Egy frissentartó fóliával letakarva hűtőbe tesszük, időközönként forgassuk meg.
  2. A zöldségeket tisztítsuk meg, vágjuk fel.
  3. A fokhagymát törőn nyomjuk át.
  4. A zöldségeket mindig egy nagyon pici zsiradékon, több adagban, dobva, rázva egy wokban roppanósra pirítjuk. Ehhez nagy lángon elég 2-3 perc adagonként.
  5. A húst ugyanígy pirítsuk egy pár percig, adjuk hozzá a fokhagymát, majd öntsük fel az alaplével. Ezután tetszőlegesen ízesíthetjük tovább szójaszósszal, sóval, kínai fűszerkeverékkel. Lassú tűzön puhára pároljuk. Elfőtt levét pótolhatjuk vízzel.
  6. Ha elkészült, összekeverhetjük vagy külön-külön tálalhatjuk a sült zöldségekkel.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4052
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 28.

Ajánló

Rizzsel vagy ázsiai tésztával passzol leginkább.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Színes kínai marharagu
Mercedes 302 recept

Csak, mert szeretjük:)

Hozzávalók

A raguhoz

A páchoz

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...