Sütőben sült tócsni
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Sárika konyhája-Bíró Sára
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 4% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
339
kcal
- 4% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
671
kcal
- 4% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
100
kcal
- 4% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.7 g
Zsír
-
Összesen 18.3 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1023.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 276 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 346 mg
-
Nátrium 312 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.9 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 229.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 647 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 98 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 74 micro
-
Kolin: 91 mg
-
Retinol - A vitamin: 117 micro
-
α-karotin 1588 micro
-
β-karotin 4833 micro
-
β-crypt 1460 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 336 micro
Összesen
339
kcal
- 4% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 25.5 g
Zsír
-
Összesen 36.7 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 242 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2046.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 29 mg
-
Kálcium 552 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 141 mg
-
Foszfor 692 mg
-
Nátrium 623 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 65.8 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 458.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1293 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 58 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 196 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 147 micro
-
Kolin: 182 mg
-
Retinol - A vitamin: 234 micro
-
α-karotin 3176 micro
-
β-karotin 9665 micro
-
β-crypt 2920 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 672 micro
Összesen
671
kcal
- 4% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.8 g
Zsír
-
Összesen 5.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 36 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 303.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 82 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 103 mg
-
Nátrium 92 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.8 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 68 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 192 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 471 micro
-
β-karotin 1434 micro
-
β-crypt 433 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 100 micro
Összesen
100
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldségeket megpucoljuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadunk először egy darab elhabart tojást, majd annyi zabpelyhet keverünk hozzá, hogy összeálljon a massza. Fűszerezzük, hozzáadjuk a reszelt sajtot.
- Olívaolajjal meglocsolunk egy sütőpapírt, és evőkanállal kis zöldségkupacokat teszünk. A tetejét meghintjük zabpehellyel, megspricceljük olívaolajjal, és forró sütőben készre sütjük. Mártogatóssal kínáljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 51
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 2515
- Feltöltés dátuma: 2022. január 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Sárika konyhája-Bíró Sára
70 recept