r
Nosalty Logó

Sütőben sült tócsni

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Sárika konyhája-Bíró Sára
Sütőben sült tócsni
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 339 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 671 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 100 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1023.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    276 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    346 mg
  • Nátrium
    312 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.9 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    229.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    647 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    1588 micro
  • β-karotin
    4833 micro
  • β-crypt
    1460 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    336 micro
Összesen 339 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2046.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    692 mg
  • Nátrium
    623 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    458.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1293 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    196 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    182 mg
  • Retinol - A vitamin:
    234 micro
  • α-karotin
    3176 micro
  • β-karotin
    9665 micro
  • β-crypt
    2920 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    672 micro
Összesen 671 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    68 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    471 micro
  • β-karotin
    1434 micro
  • β-crypt
    433 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 100 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadunk először egy darab elhabart tojást, majd annyi zabpelyhet keverünk hozzá, hogy összeálljon a massza. Fűszerezzük, hozzáadjuk a reszelt sajtot.
  2. Olívaolajjal meglocsolunk egy sütőpapírt, és evőkanállal kis zöldségkupacokat teszünk. A tetejét meghintjük zabpehellyel, megspricceljük olívaolajjal, és forró sütőben készre sütjük. Mártogatóssal kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 2515
  • Feltöltés dátuma: 2022. január 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sütőben sült tócsni
Sárika konyhája-Bíró Sára 70 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...