r
Nosalty Logó

Sült ponty káposztasalátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Sárika konyhája-Bíró Sára
Sült ponty káposztasalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ponty

Saláta

Összesen 571 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ponty

Saláta

Összesen 1138 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ponty

Saláta

Összesen 74 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    45.2 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1499.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    991 mg
  • Nátrium
    185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    383.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    324 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    2075 micro
  • K vitamin:
    122 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1288 micro
  • β-karotin
    3015 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    167 micro
Összesen 571 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    90.4 g

Zsír

  • Összesen
    61.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2999.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    353 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    1983 mg
  • Nátrium
    369 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    766.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    648 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    156 mg
  • D vitamin:
    4150 micro
  • K vitamin:
    245 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    323 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    2575 micro
  • β-karotin
    6030 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    335 micro
Összesen 1138 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    274 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    170 micro
  • β-karotin
    398 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 74 kcal

Hozzávalók

Ponty

Saláta

Elkészítés

Ponty

  1. A halat frissen facsart citromlével locsoljuk meg, majd szórjuk be frissen őrölt borssal, sóval, kakukkfűvel, legalább 10-15 percig pihentessük. Szedjük papírtörlőre, majd forgassuk bele a zabpelyhes keverékbe.
  2. Teflonserpenyőben olajat hevítünk, beleteszünk egy citromkarikát, egy kakukkfűágat, majd a bepanírozott halszeleteket. Amikor az oldala megpirul, megfordítjuk és a serpenyőt 2-3 percre lefedjük.
  3. A sütési ideje kb. 10 perc, a halszelet vastagságától függően. (Sütés közben érdemes kétszer átfordítani, hogy teljesen átsüljön.) Amikor megsült papírtörlőre szedjük .

Saláta

  1. A káposztát és a sárgarépát lereszeljük, a hagymát szeljük vékony csíkokra, majd fűszerezzük sóval, borssal és köménnyel.
  2. Készítsük el az öntet, keverjük össze a joghurtot a mustárral, a citromlével és az olajjal, majd ízesítsük mézzel vagy folyékony édesítőszerrel(cukorbetegek folyékony édesítőt használjanak). Keverjük össze a répás káposztát az öntettel és el is készült.
  3. A hallal kínáljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 251
  • Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült ponty káposztasalátával
Sárika konyhája-Bíró Sára 70 recept

Hozzávalók

Ponty

Saláta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...