r
Nosalty Logó

Sonkás-gombás-mozzarellás pizzaszelet

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Sonkás-gombás-mozzarellás pizzaszelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 496 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 496 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 123 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2446.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    252 mg
  • Nátrium
    1833 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    203.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    69 micro
  • β-karotin
    1114 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2676 micro
  • Lut-zea
    357 micro
Összesen 496 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2446.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    252 mg
  • Nátrium
    1833 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    203.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    69 micro
  • β-karotin
    1114 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2676 micro
  • Lut-zea
    357 micro
Összesen 496 kcal
  • 11% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    604 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    453 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    275 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    661 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 123 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fél pizzalapot bekenjük a paradicsom- és chiliszósszal, rárakjuk a kockára vágott sonkát, a felszeletelt gombát, paradicsomot és mozzarellát. Rászórjuk a szeletelt paprikát, újhagyma zöldet. Locsolunk rá még a szószokból. Fűszerezzük őrölt fekete borssal és oregánóval.
  2. Betesszük a grillsütőbe, 15 percig grillezzük. Majd a pizzát egy tányérra tesszük, s egy chilipaprikával díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 3
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 352
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Újbuda központjában, egy bevásárlóközpont sétáló utcájában, a karácsonyi piacon láttam egy kemencés pizzasütő bódét. Az egyik árus épp egy nagyméretű kész pizzalapot vágott fel ollóval kisebb szeletekre. A pizzatésztán egy kevés húsféle volt (valószínűleg lunch konzervből), minimális reszelt sajttal. Mindez potom 750 Ft-ért. Nem volt szívem ennyit adni érte. Gondoltam, inkább elkészítem én, sokkal gazdagabban, jóval kevesebbért. És eközben kipróbálhatom, letesztelhetem a grillkészülékemet. Nos, az eredmény megnyerte a tetszésemet. 15 perc után a pizza tökéletesen megsült, a tészta kívül ropogós volt, belül omlós, a rátétek állaga pont olyan volt, amit akartam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...