r
Nosalty Logó

Serpenyős fűszeres csirkemell sok zöldséggel

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Serpenyős fűszeres csirkemell sok zöldséggel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 288 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1152 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 54 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    676.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    350 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    398.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    235 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    273 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    172 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    154 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    37 micro
  • β-karotin
    2448 micro
  • β-crypt
    464 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2128 micro
Összesen 288 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    120.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    329 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2706.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    431 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    341 mg
  • Foszfor
    1402 mg
  • Nátrium
    403 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.6 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1594.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    941 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    1093 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    690 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    615 micro
  • Kolin:
    461 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    149 micro
  • β-karotin
    9791 micro
  • β-crypt
    1855 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8511 micro
Összesen 1152 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    1.4 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    86 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    392 micro
Összesen 54 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kurkumát, gyömbért, sót, borsot, koriandert és porcukrot egy tálban kavarjuk jól össze.
  2. A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, falatnyi darabokra vágjuk, majd keverjük össze a fűszerkeverékkel, és tegyük félre.
  3. Az újhagymát, zellert megpucoljuk, megmossuk, és a megmosott paprikával együtt 5 cm hosszú csíkokra vágjuk.
  4. A cukkinit és a cukorborsót megmossuk, lecsepegtetjük. A cukkinit vékony szeletekre vágjuk, a cukorborsónál a végeit levágjuk.
  5. Egy serpenyőben vagy wokban felforrósítjuk az olajat. Rátesszük a húst, aranysárgára sütjük, majd kiszedjük, és melegen tartjuk.
  6. A serpenyőben maradt zsiradékban a zellert, paprikát, cukkinit, újhagymát állandó kavarás mellett kb. 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a cukorborsót, és további 5 percig pároljuk.
  7. Majd hozzáadjuk a húst, citromlével és mézzel ízesítjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 162
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 38385
  • Feltöltés dátuma: 2010. január 20.

Ajánló

Rizs vagy tészta illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors és ízletes étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...