r
Nosalty Logó

Sajttal töltött csirke felsőcomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajttal töltött csirke felsőcomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Összesen 1013 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Összesen 4046 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Összesen 189 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.7 g

Zsír

  • Összesen
    63.5 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2278 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    434 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    713 mg
  • Nátrium
    944 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    277.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    274 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    595 micro
Összesen 1013 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    226.6 g

Zsír

  • Összesen
    253.9 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    1439 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9112.1 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    250 mg
  • Kálcium
    1737 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    446 mg
  • Foszfor
    2853 mg
  • Nátrium
    3776 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1110.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1094 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    147 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    391 micro
  • Kolin:
    780 mg
  • Retinol - A vitamin:
    976 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1263 micro
  • β-crypt
    258 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2381 micro
Összesen 4046 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    427 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    177 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 189 kcal

Hozzávalók

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Elkészítés

A sajttal töltött csirkecombhoz

  1. Sajttal töltött kicsontozott csirke felsőcomb elkészítése:
  2. A kicsontozott combokat megmossuk, papír kéztörlővel szárazra töröljük.
  3. Sózzuk, borsozzuk, tegyükbeléjük a apróra vágott zöldpetrezselymet, fokhagymát és sajtdarabokat úgy, hogy inkább a belsejük felé legyen belőle több, majd göngyöljükfel őket, és mindegyiket tűzzükát egy-egy hústűvel, hogy egyben maradjanak.
  4. Ezután kezdhetjüka panírozást, először mártsukmeg a combokat tojásban, amibe tegyünk1 ek lisztet, 1 kk csombort (borsikafű), végül jöhet a zsemlemorzsa. 2 ek olajat teszünk a csirkecombokra.
  5. Ezután nincs más hátra, mint kibélelniegy nagy tepsit sütőpapírral, és rátesszük a krumplit és a sajttal töltött csirkecombokat.
  6. 220 fokos sütőben időnként átforgatva kívül ropogósra, belül puhára sütjük őket kb. egy óra alatt.
  7. Kukoricalisztbe forgatott burgonya (lerben sült) elkészítése:
  8. A krumpli kivételével összekeverjük a hozzávalókat (fokhagymapor, rozmaring, fűszerpaprika, só, bors, olaj), majd ráöntjük a krumplikra a katyvaszt, és jól összeforgatjuk.
  9. Kukoricalisztbe forgatjuk a krumplit, és azután sütőpapírral kibélelt tepsire rátesszük (a sajttal töltött csirkecomb mellé).
  10. Savanyúságot tálalunk: savanyú uborkát, savanyú paradicsomot, savanyított karfiolt.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 7826
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a sokadik töltött csirkecomb recept egyszerű változata. Gyorsan elkészíthető ebédre. Mindig többet készítek, mert hidegen vacsorára is szívesen fogyasztja a család.

Hozzávalók

A sajttal töltött csirkecombhoz

A burgonyához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...