Római tálban sült zöldséges hal
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
120 °C
római tál
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
250g pangasius298 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
2g balzsamecet2 kcal
-
0 kcal
-
25g kukoricaolaj225 kcal
-
80g sárgarépa29 kcal
-
340g közönséges tök46 kcal
-
140g padlizsán33 kcal
-
150g burgonya87 kcal
-
1g petrezselyem0 kcal
-
130g zeller47 kcal
-
60g kápia paprika13 kcal
-
50g zöldpaprika8 kcal
-
8g fokhagyma10 kcal
Összesen
799
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
500g pangasius595 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3g petrezselyem1 kcal
-
4g balzsamecet4 kcal
-
15g tandoori krém0 kcal
-
50g kukoricaolaj450 kcal
-
160g sárgarépa58 kcal
-
680g közönséges tök92 kcal
-
280g padlizsán67 kcal
-
300g burgonya173 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
260g zeller94 kcal
-
120g kápia paprika26 kcal
-
100g zöldpaprika16 kcal
-
15g fokhagyma20 kcal
Összesen
1597
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
20.1g pangasius24 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.1g petrezselyem0 kcal
-
0.2g balzsamecet0 kcal
-
0.6g tandoori krém0 kcal
-
2g kukoricaolaj18 kcal
-
6.4g sárgarépa2 kcal
-
27.3g közönséges tök4 kcal
-
11.2g padlizsán3 kcal
-
12.1g burgonya7 kcal
-
0.1g petrezselyem0 kcal
-
10.4g zeller4 kcal
-
4.8g kápia paprika1 kcal
-
4g zöldpaprika1 kcal
-
0.6g fokhagyma1 kcal
Összesen
65
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 47.8 g
Zsír
-
Összesen 41.6 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 138 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1705.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 191 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 184 mg
-
Foszfor 870 mg
-
Nátrium 426 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 61.6 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 889.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 710 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 186 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 122 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 170 micro
-
Kolin: 226 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 2494 micro
-
β-karotin 7147 micro
-
β-crypt 244 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 1246 micro
Összesen
799
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 95.6 g
Zsír
-
Összesen 83.2 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 27 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 34 g
-
Koleszterin 275 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3411.5 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 47 mg
-
Kálcium 383 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 369 mg
-
Foszfor 1740 mg
-
Nátrium 853 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 123.1 g
-
Cukor 42 mg
-
Élelmi rost 29 mg
VÍZ
-
Összesen 1779.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1421 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 14 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 372 mg
-
D vitamin: 45 micro
-
K vitamin: 244 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 21 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 340 micro
-
Kolin: 451 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 4988 micro
-
β-karotin 14294 micro
-
β-crypt 488 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 2493 micro
Összesen
1597
kcal
- 5% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.8 g
Zsír
-
Összesen 3.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 11 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 137.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 70 mg
-
Nátrium 34 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 71.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 57 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 200 micro
-
β-karotin 574 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 100 micro
Összesen
65
kcal
Hozzávalók
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek petrezselyem
-
4 kk balzsamecet
-
5 ek kukoricaolaj
-
2 db sárgarépa
-
2 kis db közönséges tök
-
1 kis db padlizsán
-
3 db burgonya
-
2 szál petrezselyem
-
1 közepes db zeller
-
1 közepes db kápia paprika
-
1 közepes db zöldpaprika
-
5 gerezd fokhagyma
Elkészítés
- A halszeleteket behelyezzük az előzőleg vízben kiáztatott római tálba, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, illetve petrezselyemzölddel szórjuk meg. A halszeleteket pár csepp balzsamecettel bolondítjuk.
- Megtisztítjuk a zöldségeket, majd kockára vágjuk őket. A padlizsánt karikázhatjuk is.
- Az összeaprított zöldségeket rászórjuk a hal tetejére, majd kukoricaolajjal finoman belocsoljuk.
- A zöldséghalmaz tetejére tandoori fűszerkeveréket szórunk.
- Sütés hőfoka: 120 °C
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 42
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 9447
- Feltöltés dátuma: 2012. október 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ha nincs indiai fűszerünk (tandoori), akkor használjunk helyette oregánót vagy bazsalikomot ízlés szerint.