r
Nosalty Logó

Ribizlis diplomatatorta csokidíszítéssel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Boszi
Ribizlis diplomatatorta csokidíszítéssel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
10 °C
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

A locsoláshoz (ha van otthon valamilyen befőtt leve, az is jó)

A bevonathoz

A díszítéshez

Összesen 823 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

A locsoláshoz (ha van otthon valamilyen befőtt leve, az is jó)

A bevonathoz

A díszítéshez

Összesen 4936 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

A locsoláshoz (ha van otthon valamilyen befőtt leve, az is jó)

A bevonathoz

A díszítéshez

Összesen 180 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.9 g

Zsír

  • Összesen
    38.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    311 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    966.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    309 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    328 mg
  • Nátrium
    242 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.8 g
  • Cukor
    54 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    303 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    257 micro
Összesen 823 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.2 g

Zsír

  • Összesen
    232.6 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1865 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5800.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    1853 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    307 mg
  • Foszfor
    1969 mg
  • Nátrium
    1453 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    587.1 g
  • Cukor
    323 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1226.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1861 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    151 mg
  • D vitamin:
    377 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    283 micro
  • Kolin:
    1117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1815 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    518 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1540 micro
Összesen 4936 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    211.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 180 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A locsoláshoz (ha van otthon valamilyen befőtt leve, az is jó)

A bevonathoz

A díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. Piskótát keverünk a hozzávalókból, és három felé vesszük.
  2. Egyenként megsütjük a lapokat egy sütőpapíros tepsiben. A sütő forró legyen, és 10-12 perc alatt megsül.
  3. A krémhez 80 mllangyos vízbe beáztatjuk a zselatint,és félretesszük.
  4. A pudingot elkészítjük, jó sűrű pép legyen, hagyjuk kihűlni.
  5. A tejszínt keményre verjük, de előtte ízesítjük. Ha esetleg Hulalát használunk, nem feltétlen kell bele cukor, mert az édes. Ha a gyümölcs savanykás, lehet mégis tenni bele cukrot. Kóstolni kell feltétlenül!
  6. Ha kihűlt a puding, a zselatint felolvasztjuk, majd óvatosan összeforgatjuk a gyümölccsel és a tejszínhabbal.
  7. A locsoláshoz valókat alaposan összekeverjük.
  8. Egy tálcára tesszük az 1. lapot, meglocsoljuk, és rákenjük a krém felét.
  9. Rátesszük a 2. lapot, meglocsoljuk, és rásimítjuk a maradék krémet.
  10. Erre jön a 3. lap, a tetejével lefelé, majd enyhén meglocsoljuk.
  11. A bevonáshoz a tejszínt keményre verjük, ízesítjük szükség esetén, és már lehet is díszíteni.
  • Sütés hőfoka: 10 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 5
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1943
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 28.

Ajánló

Ha valaki a gyümölcsös, nem túl édes, de habos sütiket szereti, annak ajánlom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Keresztlányom névnapjára készült, aki szereti a gyümölcsös és habos sütiket. Nem mellesleg az a csoki a kedvence, amit a tetejére tettem. Az eredeti recept a Kalandok a konyhában blogból származik, én változtattam rajta.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A locsoláshoz (ha van otthon valamilyen befőtt leve, az is jó)

A bevonathoz

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...