r
Nosalty Logó

Répatorta Bodnár Évi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Bodnár Évi
Répatorta Bodnár Évi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 509 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 6117 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 362 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    555.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    390 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.1 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    516 micro
  • β-karotin
    1245 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 509 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81 g

Zsír

  • Összesen
    393.3 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    101 g
  • Koleszterin
    755 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6667.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    495 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    291 mg
  • Foszfor
    1038 mg
  • Nátrium
    4678 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    589 g
  • Cukor
    369 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    440.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2412 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    59 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    301 micro
  • Kolin:
    541 mg
  • Retinol - A vitamin:
    903 micro
  • α-karotin
    6194 micro
  • β-karotin
    14944 micro
  • β-crypt
    148 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1350 micro
Összesen 6117 kcal
  • 6% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    393.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    276 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    365 micro
  • β-karotin
    881 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 362 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet keverjük össze a sóval, a sütőporral, a fűszerekkel. A cukorhoz adjuk hozzá a vaníliás cukrot, az egész tojásokat, majd keverjük jó habosra. Utána keverjük hozzá az olajat és a narancs levét, majd a többi száraz hozzávalót.
  2. Kibélelünk egy tortakarikát, beleöntjük a masszát, majd 160 fokon 55 perc alatt, légkeveréses funkcióval készre sütjük a tésztát. A sütési idő fele után takarjuk le fóliával a tetejét. A végén nyissuk résnyire a sütő ajtaját, és hagyjuk kihűlni a tortánkat.

A krémhez

  1. Amíg sül a torta, készítsük el a krémet. A szoba hőmérsékletű hozzávalókat keverjük jó habosra, és kenjük rá a kihűlt tortánkra.
  2. Tetszés szerint díszítsük. Én a díszítéshez használt sárgarépa karikákat cukrozott vízben puhára főztem.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 190
  • Feltöltés dátuma: 2023. május 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Répatorta Bodnár Évi konyhájából
Bodnár Évi 18 recept

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...