r
Nosalty Logó

Répatorta aszalt gyümölcsökkel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Honey57
Répatorta aszalt gyümölcsökkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 987 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 11841 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 312 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    51.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    149 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.2 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    696 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    2645 micro
  • β-karotin
    6376 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    319 micro
Összesen 987 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    151.7 g

Zsír

  • Összesen
    620.4 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    144 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    226 g
  • Koleszterin
    828 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6161.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    1047 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    797 mg
  • Foszfor
    2283 mg
  • Nátrium
    1791 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1489.9 g
  • Cukor
    1096 mg
  • Élelmi rost
    82 mg

VÍZ

  • Összesen
    1102.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8352 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    100 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    323 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    650 micro
  • Kolin:
    838 mg
  • Retinol - A vitamin:
    645 micro
  • α-karotin
    31735 micro
  • β-karotin
    76509 micro
  • β-crypt
    299 micro
  • Likopin
    9 micro
  • Lut-zea
    3824 micro
Összesen 11841 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    219 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    834 micro
  • β-karotin
    2010 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 312 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a száraz belevalókat jól összedolgozzuk, aztán belekeverjük a nedves elemeket, egyiket a másik után. (Közben nem kell kevergetni, majd ha már mind együtt van. Nem kell aggódni, nem lesz csomós.)
  2. Utána belekeverjük a diót, meg a szárított gyümölcsöket. Tepsibe öntjük. (Nem kell kikenni. Sütőpapír hasznos, de nem kötelező.)
  3. Előmelegített sütőben középmeleg lángon sütjük.
  4. A krémhez habverővel az összetevőit jól kikeverjük, aztán a KIHŰLT sütire kenjük.
  5. Tetszés szerint marcipánrépákkal díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x45x6
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 91
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 11348
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 17.

Ajánló

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szaftos, ízes süteményeket. Akár még tortát is készíthetünk belőle.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Répatorta aszalt gyümölcsökkel
Honey57 1 recept

Ezt a sütit a lányom csinálta Karácsonyra. Először nem merte megmondani, hogy miből készült, mert félt, akkor senki nem eszi meg. Azóta rendszeresen megcsinálom, mert  mindenki nagyon szereti.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...