Marcipán

Marcipán

Leírás

Darált mandulából, porcukorból és rózsavízből készülő massza. Édességek készülnek belőle: a marcipán kerülhet tortákba, süteményekbe, csokoládéba és bonbonokba.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Gyári csomagolásban, szobahőmérsékleten.

100g Marcipán

fehérjetartalom

7 g

zsírtartalom

1 g

szénhidráttartalom

57 g

víztartalom

0 g

gramm marcipán?

Top ásványi anyagok

Nátrium

10 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

7 g

Zsír

telített zsírsav

1 g

ásványi anyagok

Nátrium

10 mg

szénhidrát

rost

3 g

cukor

53 g

vitaminok

514 találat

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...