r
Nosalty Logó

Rántott töltött csirkemell burgonyakrokettel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Rántott töltött csirkemell burgonyakrokettel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
rántott ételek
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Összesen 2906 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Összesen 5814 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Összesen 227 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    115.4 g

Zsír

  • Összesen
    179.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    907 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4117.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    674 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    1437 mg
  • Nátrium
    1580 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    205.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    637.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    839 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    100 mg
  • D vitamin:
    169 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    347 micro
  • Kolin:
    810 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    1247 micro
  • β-karotin
    3759 micro
  • β-crypt
    248 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 2906 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    230.8 g

Zsír

  • Összesen
    359.4 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    148 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    112 g
  • Koleszterin
    1813 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8234.6 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    350 mg
  • Kálcium
    1347 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    453 mg
  • Foszfor
    2873 mg
  • Nátrium
    3160 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    410.3 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1275.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1678 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    114 mg
  • C vitamin:
    200 mg
  • D vitamin:
    338 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    695 micro
  • Kolin:
    1620 mg
  • Retinol - A vitamin:
    929 micro
  • α-karotin
    2494 micro
  • β-karotin
    7517 micro
  • β-crypt
    497 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2241 micro
Összesen 5814 kcal
  • 10% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    324.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    297 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 227 kcal

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Elkészítés

A töltött csirkemellhez

  1. A zöldségféléket feldaraboljuk, kevés vajon vagy olajon megpároljuk.
  2. A csirkemell szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
  3. Tojást a joghurttal, sóval és a borssal felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot.
  4. Kisebb olajozott tepsibe öntjük, sütőben megsütjük.
  5. Utána hússzelet nagyságúra felvágjuk, rárakjuk a csirkére, teszünk rá párolt zöldségeket, ki mit szeret, összetekerjük, bepanírozzuk, és sütjük.
  6. A krokett készítése:
  7. A burgonyákat meghámozzuk, gerezdekre vágjuk.
  8. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd összetörjük, a többi hozzávalókkal összekeverjük.
  9. A burgonyamasszát egy lisztezett deszkára tesszük, 2 cm vastagra kisodorjuk, majd hosszabb rudakat formázunk.
  10. A rudakat felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban kisütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 357
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 38014
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Nagyon finom töltött, göngyölt husika. Többször készítettem. Más zöldségfélékkel is kitűnő.

Hozzávalók

A töltött csirkemellhez

A hús panírozásához

A burgonyakroketthez

A krokett panírozásához

A hús és a krokett sütéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...