Rántott töltött csirkemell burgonyakrokettel
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
VnéEdit
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
rántott ételek
- 10% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 16% Zsír
A töltött csirkemellhez
-
200g csirkemellfilé240 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
75g joghurt46 kcal
-
25g füstölt sajt82 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
40g sárgarépa15 kcal
-
12 kcal
-
25g gomba5 kcal
A hús panírozásához
-
50g finomliszt182 kcal
-
28g tojás35 kcal
-
75g zsemlemorzsa296 kcal
A burgonyakroketthez
-
250g burgonya144 kcal
-
5g margarin36 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
30g finomliszt109 kcal
-
25g sajt88 kcal
-
0g szerecsendió0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
A krokett panírozásához
-
83g tojás104 kcal
-
63g zsemlemorzsa247 kcal
A hús és a krokett sütéséhez
-
128g napraforgó olaj1127 kcal
Összesen
2906
kcal
- 10% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 16% Zsír
A töltött csirkemellhez
-
400g csirkemellfilé480 kcal
-
110g tojás138 kcal
-
150g joghurt92 kcal
-
50g füstölt sajt164 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
80g sárgarépa29 kcal
-
25 kcal
-
50g gomba11 kcal
A hús panírozásához
-
100g finomliszt364 kcal
-
55g tojás69 kcal
-
150g zsemlemorzsa593 kcal
A burgonyakroketthez
-
500g burgonya289 kcal
-
10g margarin72 kcal
-
110g tojás138 kcal
-
60g finomliszt218 kcal
-
50g sajt176 kcal
-
0g szerecsendió0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
A krokett panírozásához
-
165g tojás208 kcal
-
125g zsemlemorzsa494 kcal
A hús és a krokett sütéséhez
-
255g napraforgó olaj2254 kcal
Összesen
5814
kcal
- 10% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 16% Zsír
A töltött csirkemellhez
-
15.8g csirkemellfilé19 kcal
-
4.3g tojás5 kcal
-
5.9g joghurt4 kcal
-
2g füstölt sajt6 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3.2g sárgarépa1 kcal
-
1 kcal
-
2g gomba0 kcal
A hús panírozásához
-
3.9g finomliszt14 kcal
-
2.2g tojás3 kcal
-
5.9g zsemlemorzsa23 kcal
A burgonyakroketthez
-
19.7g burgonya11 kcal
-
0.4g margarin3 kcal
-
4.3g tojás5 kcal
-
2.4g finomliszt9 kcal
-
2g sajt7 kcal
-
0g szerecsendió0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
A krokett panírozásához
-
6.5g tojás8 kcal
-
4.9g zsemlemorzsa19 kcal
A hús és a krokett sütéséhez
-
10.1g napraforgó olaj89 kcal
Összesen
227
kcal
- 10% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 115.4 g
Zsír
-
Összesen 179.7 g
-
Telített zsírsav 32 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 74 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 56 g
-
Koleszterin 907 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4117.3 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 175 mg
-
Kálcium 674 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 226 mg
-
Foszfor 1437 mg
-
Nátrium 1580 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 205.2 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 637.7 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 839 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 57 mg
-
C vitamin: 100 mg
-
D vitamin: 169 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 33 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 347 micro
-
Kolin: 810 mg
-
Retinol - A vitamin: 465 micro
-
α-karotin 1247 micro
-
β-karotin 3759 micro
-
β-crypt 248 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1120 micro
Összesen
2906
kcal
- 10% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 230.8 g
Zsír
-
Összesen 359.4 g
-
Telített zsírsav 64 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 148 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 112 g
-
Koleszterin 1813 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8234.6 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 350 mg
-
Kálcium 1347 mg
-
Vas 28 mg
-
Magnézium 453 mg
-
Foszfor 2873 mg
-
Nátrium 3160 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 410.3 g
-
Cukor 38 mg
-
Élelmi rost 29 mg
VÍZ
-
Összesen 1275.5 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 1678 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 114 mg
-
C vitamin: 200 mg
-
D vitamin: 338 micro
-
K vitamin: 66 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 66 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 695 micro
-
Kolin: 1620 mg
-
Retinol - A vitamin: 929 micro
-
α-karotin 2494 micro
-
β-karotin 7517 micro
-
β-crypt 497 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 2241 micro
Összesen
5814
kcal
- 10% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 9.1 g
Zsír
-
Összesen 14.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 72 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 324.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 53 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 113 mg
-
Nátrium 125 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 50.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 66 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 27 micro
-
Kolin: 64 mg
-
Retinol - A vitamin: 37 micro
-
α-karotin 98 micro
-
β-karotin 297 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 88 micro
Összesen
227
kcal
-
Legnézettebb receptje
Hozzávalók
A töltött csirkemellhez
-
40 dkg csirkemellfilé
-
2 db tojás
-
só ízlés szerint
-
1 db sárgarépa
-
0.5 db piros kaliforniai paprika
-
5 dkg gomba
A hús panírozásához
-
10 dkg finomliszt
-
1 db tojás
-
15 dkg zsemlemorzsa
A burgonyakroketthez
-
0.5 kg burgonya
-
1 ek margarin
-
6 dkg finomliszt
-
só ízlés szerint
A krokett panírozásához
-
3 db tojás
-
12.5 dkg zsemlemorzsa
A hús és a krokett sütéséhez
-
3 dl napraforgó olaj
Elkészítés
A töltött csirkemellhez
- A zöldségféléket feldaraboljuk, kevés vajon vagy olajon megpároljuk.
- A csirkemell szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
- Tojást a joghurttal, sóval és a borssal felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot.
- Kisebb olajozott tepsibe öntjük, sütőben megsütjük.
- Utána hússzelet nagyságúra felvágjuk, rárakjuk a csirkére, teszünk rá párolt zöldségeket, ki mit szeret, összetekerjük, bepanírozzuk, és sütjük.
- A krokett készítése:
- A burgonyákat meghámozzuk, gerezdekre vágjuk.
- Enyhén sós vízben megfőzzük, majd összetörjük, a többi hozzávalókkal összekeverjük.
- A burgonyamasszát egy lisztezett deszkára tesszük, 2 cm vastagra kisodorjuk, majd hosszabb rudakat formázunk.
- A rudakat felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban kisütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 20×30
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 357
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 14
- Össznézettség: 38014
- Feltöltés dátuma: 2013. április 19.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
VnéEdit
295 recept
Nagyon finom töltött, göngyölt husika. Többször készítettem. Más zöldségfélékkel is kitűnő.