r
Nosalty Logó

Pizza Katharosz konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Katharosz
Pizza Katharosz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Összesen 1001 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Összesen 2002 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Összesen 179 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    24 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4494.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    326 mg
  • Nátrium
    3900 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    171.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    323.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    229 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    530 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5490 micro
  • Lut-zea
    207 micro
Összesen 1001 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.9 g

Zsír

  • Összesen
    48 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8989 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    652 mg
  • Nátrium
    7800 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    342.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    646.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    459 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1061 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 2002 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    804.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    698 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    983 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt, a cukorral és a vízzel felfuttatjuk, a lisztet elkeverjük a sóval, oregánóval, hozzáadjuk az élesztőt, és bedagasztjuk, kétszer kelesztjük.
  2. Mártás: az apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsom konzervet és a fűszereket, kicsit összefőzzük (sűrűre), néha megkeverjük, nehogy leégjen az alja.
  3. A megkelt tésztával kibélelünk egy olajjal kikent pizzasütő formát (az enyém átmérője 36 cm), rákenjük a paradicsomos alapot úgy, hogy a szélén kb két ujjnyi szabadon maradjon, ezt olajjal kenjük le.
  4. Ezután ízlés szerinti feltéttel megpakoljuk, sütés forró sütőben kb. 15-18 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Tepsi mérete: 36
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1506
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pizza Katharosz konyhájából
Katharosz 499 recept

Elég gyakran fordul elő nálunk, mivel a Fiam egyik nagy kedvencéről van szó.

Hozzávalók

A tésztához

A paradicsomos alaphoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...