Pikáns diós répasaláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
zad9
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 24% Zsír
Összesen
823
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 24% Zsír
Összesen
823
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 19.7 g
Zsír
-
Összesen 69.6 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 26 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 28 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1232.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 383 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 119 mg
-
Foszfor 399 mg
-
Nátrium 314 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.2 g
-
Cukor 23 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 161.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1242 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 18 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 38 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 90 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 125 micro
-
α-karotin 4642 micro
-
β-karotin 11084 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 359 micro
Összesen
823
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 19.7 g
Zsír
-
Összesen 69.6 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 26 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 28 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1232.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 383 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 119 mg
-
Foszfor 399 mg
-
Nátrium 314 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.2 g
-
Cukor 23 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 161.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1242 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 18 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 38 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 90 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 125 micro
-
α-karotin 4642 micro
-
β-karotin 11084 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 359 micro
Összesen
823
kcal
- 7% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 6.3 g
Zsír
-
Összesen 22.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 395.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 123 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 128 mg
-
Nátrium 101 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.9 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 51.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 399 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 40 micro
-
α-karotin 1490 micro
-
β-karotin 3558 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 115 micro
Összesen
263
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Összekeverjük a hozzávalókat, és máris kész. :)
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 41
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 5065
- Feltöltés dátuma: 2012. január 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
zad9
5 recept
Az idei télen jutott eszembe, amikor valami nagyon diós-olívás salátára vágytam. Nagyon megtetszett, a képen kéksajtal próbáltam, de az túl markáns volt, maradok a trapistánál. Lehet az én kurkuma-imádatom túl erős lenne egyeseknek, ezért elsőre talán érdemesebb kevesebbel elkészíteni. A kurkuma miatt gondoltam, kicsit olyan indiaias.