r
Nosalty Logó

Petrezselymes-hagymás rántott csirke

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lina0817
Petrezselymes-hagymás rántott csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1300 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3903 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 140 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    60.6 g

Zsír

  • Összesen
    47.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1728.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    151 mg
  • Foszfor
    749 mg
  • Nátrium
    528 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    485.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1757 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    353 micro
  • Kolin:
    279 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    7025 micro
  • β-karotin
    16746 micro
  • β-crypt
    80 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1118 micro
Összesen 1300 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    181.7 g

Zsír

  • Összesen
    141.6 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5186.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    244 mg
  • Kálcium
    617 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    452 mg
  • Foszfor
    2247 mg
  • Nátrium
    1584 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    473.1 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    1457 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5271 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    52 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    95 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    76 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1059 micro
  • Kolin:
    838 mg
  • Retinol - A vitamin:
    200 micro
  • α-karotin
    21075 micro
  • β-karotin
    50238 micro
  • β-crypt
    239 micro
  • Likopin
    6 micro
  • Lut-zea
    3355 micro
Összesen 3903 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    188.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    765 micro
  • β-karotin
    1824 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, szeletekre vágjuk
  2. Elkészítjük a pácunkat, amihez a hagymákat megpucoljuk, és lereszeljük. Minél pépesebb, annál jobb. A hagymát a sóval és a fűszerekkel, és nagyon kevés, minimális tejjel összekeverjük, majd beleforgatjuk a csirkét, és jól átdörzsöljük vele. Ha időnk engedi, jó pár órán át állni hagyjuk, ha sietünk egy fél óra, vagy 1 óra is elegendő.
  3. Ezután, ahogyan a sima rántott húst is szoktuk, bepanírozzuk a húsokat, vigyázva, hogy a lé lecsepegjen róla, mert különben átázik a panír, de a hagyma és fűszerdarabok rajta maradjanak.
  4. Ha kész a panírozás, olajban kisütjük a húst.
  5. A rizst kifőzzük.
  6. A sárgarépát megpucoljuk, vékony szeletekre vágjuk, és fedő alatt vízben puhulásig pároljuk.
  7. Ezután a kukoricát és a répát összekeverjük a rizzsel.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2835
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Lina0817 30 recept

Rántott hús másképp.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...