r
Nosalty Logó

Paprikás húsrudacskák nyárson

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Katharosz
Paprikás húsrudacskák nyárson
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Húsrudacskák

Öntet

Összesen 488 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Húsrudacskák

Öntet

Összesen 1949 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Húsrudacskák

Öntet

Összesen 107 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    39.9 g

Zsír

  • Összesen
    29.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2234 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    424 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    581 mg
  • Nátrium
    1091 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    343.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    142 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    1459 micro
  • β-crypt
    234 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    258 micro
Összesen 488 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    159.5 g

Zsír

  • Összesen
    118.9 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    542 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8936 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    203 mg
  • Kálcium
    1695 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    300 mg
  • Foszfor
    2323 mg
  • Nátrium
    4365 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.3 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1374.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    898 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    454 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    226 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    341 micro
  • Kolin:
    567 mg
  • Retinol - A vitamin:
    372 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    5835 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1034 micro
Összesen 1949 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    488 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    319 micro
  • β-crypt
    51 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 107 kcal

Hozzávalók

Húsrudacskák

Öntet

Elkészítés

Húsrudacskák

  1. A húst összedolgozzuk a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott kétféle paprikával és a fűszerekkel.
  2. Ezután nyolc egyenlő részre osztjuk, majd olajozott pálcára nyomkodjuk, kb. 8-10 cm hosszan rudat formálunk belőle.
  3. Egy serpenyőben 3 ek mérsékelten meleg olajon, kb. 10 perc alatt folyamatosan forgatva megsütjük a rudakat.
  4. Végül salátával és a fetás öntettel tálaljuk.

Öntet

  1. Az öntethez valókat elkeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, és tálalásig hidegre tesszük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 989
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Paprikás húsrudacskák nyárson
Katharosz 499 recept

Könnyű ízletes fogás, nyáron roston is készíthetjük. Forrás: Príma konyha

Hozzávalók

Húsrudacskák

Öntet

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...