r
Nosalty Logó

Paprikába töltött húspép panírban sütve

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Osee
Paprikába töltött húspép panírban sütve
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

Összesen 1027 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

Összesen 4101 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

Összesen 124 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    45.7 g

Zsír

  • Összesen
    34.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2180 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    305 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    670 mg
  • Nátrium
    926 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    455 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    237 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    211 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    391 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    260 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    1482 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2083 micro
Összesen 1027 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    182.7 g

Zsír

  • Összesen
    137.4 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    975 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8720.1 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    224 mg
  • Kálcium
    1219 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    825 mg
  • Foszfor
    2679 mg
  • Nátrium
    3703 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    554.5 g
  • Cukor
    108 mg
  • Élelmi rost
    60 mg

VÍZ

  • Összesen
    1820.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    946 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    845 mg
  • D vitamin:
    193 micro
  • K vitamin:
    1564 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    750 micro
  • Kolin:
    1039 mg
  • Retinol - A vitamin:
    449 micro
  • α-karotin
    138 micro
  • β-karotin
    5928 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8330 micro
Összesen 4101 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    267.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    182 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. Darált csirkehúst összekeverjük apróra vágott mandulával, fokhagymával, chilivel és az egész mazsolával. A kész pépet fűszerezzük.
  2. Egész éjszaka pihentetjük letakarva a hűtőben.
  3. Másnap (ha kell után fűszerezzük), majd beleütünk egy egész tojást, és jól elkeverjük.
  4. Kevés olívaolajon megdinszteljük a húst.
  5. A paprikák csumáját levágjuk, kimagozzuk, megmossuk.
  6. A kész húspépet beletöltjük a még nedves paprikába (hagyjuk nedvesen, mert így jobban tapad majd a panír).
  7. Bepanírozzuk, majd közepesen meleg olajban kisütjük.
  8. Tálaláskor citromlével ízesítjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1635
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 27.

Ajánló

Főételnek, könnyű vacsorának ajánljuk petrezselymes újkrumplival, vagy nagyon apró újkrumplit mindenféle fűszerrel vajon megpirítunk, és ez lesz a köret.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Spanyol, portugál, görög, ki-ki döntse el, melyik tetszik jobban! Egy biztos, mediterrán!

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...