r
Nosalty Logó

Narancsos pudingos sütikocka

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Angie-30
Narancsos pudingos sütikocka
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

1697
Kalória
24.9g
Fehérje
198.1g
Szénhidrátok
88.2g
Zsír
117.8g
Víz
238.7g
Koleszterin
6.2g
Rost
111.4g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

Összesen 1697 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

Összesen 6791 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

Összesen 268 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24.9 g

Zsír

  • Összesen
    88.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1777.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    562 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    617 mg
  • Nátrium
    442 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.1 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    117.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    732 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    694 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    428 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 1697 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    99.7 g

Zsír

  • Összesen
    353 g
  • Telített zsírsav
    122 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    138 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    955 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7108.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    173 mg
  • Kálcium
    2247 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    413 mg
  • Foszfor
    2467 mg
  • Nátrium
    1768 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    792.6 g
  • Cukor
    446 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

Víz

  • Összesen
    471.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2928 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    253 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    209 micro
  • Kolin:
    673 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2778 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    1713 micro
  • β-crypt
    153 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1186 micro
Összesen 6791 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    18.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 268 kcal

Elkészítés

a tésztához

  1. A margarint habosra keverjük a cukorral, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd a lisztet a sütőporral, a citromlét és a rumot.
  2. A tésztából kiszedünk valamennyit, és abba belekeverjük a kakaót, majd egy zacskóba szedjük, aminek a végét levágjuk, vagy torta díszítővel is megoldható.
  3. Olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük a világos tésztát, a sötétből csíkokat húzunk a tetejére, és 180 fokos sütőben 20-25 percet sütjük.

a krémhez

  1. A pudingot megfőzzük az utasítás szerint, és még melegen hozzákeverjük a cukrot, a narancs levét és héját.
  2. A zselatinport elkészítjük az utasítás szerint, és a pudinghoz keverjük.
  3. A habtejszínt felverjük, majd a kihűlt pudinghoz keverjük, végül a reszelt csokit is hozzáadjuk.

a mázhoz

  1. A csokoládét a mézzel és a tejjel megolvasztjuk, jól elkeverjük.
  2. A tésztára rákenjük a krémet, arra a mézes csokimázat.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 5 perc
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

3 különböző receptből állítottam össze, isteni finom.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!