r
Nosalty Logó

Narancsos pudingos sütikocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Narancsos pudingos sütikocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

Összesen 1697 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

Összesen 6791 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

Összesen 268 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24.9 g

Zsír

  • Összesen
    88.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1777.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    562 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    617 mg
  • Nátrium
    442 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.1 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    117.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    732 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    694 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    428 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 1697 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    99.7 g

Zsír

  • Összesen
    353 g
  • Telített zsírsav
    122 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    138 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    955 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7108.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    173 mg
  • Kálcium
    2247 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    413 mg
  • Foszfor
    2467 mg
  • Nátrium
    1768 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    792.6 g
  • Cukor
    446 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    471.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2928 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    253 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    209 micro
  • Kolin:
    673 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2778 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    1713 micro
  • β-crypt
    153 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1186 micro
Összesen 6791 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 268 kcal

Hozzávalók

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

Elkészítés

a tésztához

  1. A margarint habosra keverjük a cukorral, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd a lisztet a sütőporral, a citromlét és a rumot.
  2. A tésztából kiszedünk valamennyit, és abba belekeverjük a kakaót, majd egy zacskóba szedjük, aminek a végét levágjuk, vagy torta díszítővel is megoldható.
  3. Olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük a világos tésztát, a sötétből csíkokat húzunk a tetejére, és 180 fokos sütőben 20-25 percet sütjük.

a krémhez

  1. A pudingot megfőzzük az utasítás szerint, és még melegen hozzákeverjük a cukrot, a narancs levét és héját.
  2. A zselatinport elkészítjük az utasítás szerint, és a pudinghoz keverjük.
  3. A habtejszínt felverjük, majd a kihűlt pudinghoz keverjük, végül a reszelt csokit is hozzáadjuk.

a mázhoz

  1. A csokoládét a mézzel és a tejjel megolvasztjuk, jól elkeverjük.
  2. A tésztára rákenjük a krémet, arra a mézes csokimázat.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2310
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

3 különböző receptből állítottam össze, isteni finom.

Hozzávalók

a tésztához

a krémhez

a mázhoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...