r
Nosalty Logó

Mustáros-borsós-darált húsos melegszendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
BrigiPami
Mustáros-borsós-darált húsos melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 466 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 930 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 174 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    27.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1382.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    255 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    425 mg
  • Nátrium
    600 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    179.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    651 micro
Összesen 466 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.7 g

Zsír

  • Összesen
    54.2 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2765.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    510 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    849 mg
  • Nátrium
    1199 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    358.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    187 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    242 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1302 micro
Összesen 930 kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    517.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    244 micro
Összesen 174 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd a darált húst rádobjuk, megpirítjuk, fűszerezzük, majd rá a mustárt, a borsót (ha fagyott, várjunk, amig átforrósodik az is, majd adjuk hozzá a joghurtot.)
  2. Kenjük meg vékonyan a pizzakrémmel a zsömlét és a bagettet.
  3. Óvatosan rákanalazzuk a "tölteléket", majd 1-1 lapkasajttal leborítjuk őket.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük, az utolsó 2-3 percben grillezhetjük is.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: sütőtepsi/tányér
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6975
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mustáros-borsós-darált húsos melegszendvics
BrigiPami 8 recept

Akartam már enni melegszendvicset és mustáros husit is, hát összekombináltam. és isteni finom lett... (legalábbis nekem nagyon ízlett)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...