r
Nosalty Logó

Milánói borjú

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Metro
Milánói borjú
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Összesen 1523 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Összesen 6085 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Összesen 214 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    63.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2357.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    184 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    851 mg
  • Nátrium
    1004 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    310.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    418 micro
  • Kolin:
    289 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 1523 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    268.9 g

Zsír

  • Összesen
    253.7 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    62 g
  • Koleszterin
    1098 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9430.7 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    534 mg
  • Kálcium
    734 mg
  • Vas
    42 mg
  • Magnézium
    657 mg
  • Foszfor
    3405 mg
  • Nátrium
    4015 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    670.4 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1243.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    345 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    122 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1672 micro
  • Kolin:
    1155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    235 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1294 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    55580 micro
  • Lut-zea
    947 micro
Összesen 6085 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    334.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1972 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 214 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Az olívaolajon 2-3 adagban megpirítjuk a gombát (ne tegyünk egyszerre sokat a serpenyőbe, csak annyit, amennyi kényelmesen elfér), majd kivesszük, félretesszük.
  2. Ugyanebbe a serpenyőbe beledobjuk a felkockázott szalonnát, és megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk.
  4. Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a zöld fűszereket, és elkeverjük, majd felöntjük a paradicsommal. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, majd addig főzzük, amíg rottyan egyet.

A borjúhoz

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, és mindkét oldalukat sózzuk-borsozzuk.
  2. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk (a zsemlemorzsához adhatunk kevés reszelt parmezánt is), majd olajban aranybarnára sütjük.

A tálaláshoz

  1. A paradicsomos szószhoz hozzákeverjük a gombát, és összekeverjük a kifőtt tésztával, reszelt parmezánnal megszórva, a rántott hússal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 93
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5555
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Két nagy kedvenc összegyúrva: paradicsomos tészta és rántott hús! Imádjuk!

Hozzávalók

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek