r
Nosalty Logó

Milánói borjú

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Metro
Milánói borjú
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Összesen 1523 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Összesen 6085 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Összesen 214 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    63.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2357.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    184 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    164 mg
  • Foszfor
    851 mg
  • Nátrium
    1004 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    310.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    418 micro
  • Kolin:
    289 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 1523 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    268.9 g

Zsír

  • Összesen
    253.7 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    115 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    62 g
  • Koleszterin
    1098 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9430.7 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    534 mg
  • Kálcium
    734 mg
  • Vas
    42 mg
  • Magnézium
    657 mg
  • Foszfor
    3405 mg
  • Nátrium
    4015 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    670.4 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1243.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    345 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    122 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1672 micro
  • Kolin:
    1155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    235 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1294 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    55580 micro
  • Lut-zea
    947 micro
Összesen 6085 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    334.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1972 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 214 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Az olívaolajon 2-3 adagban megpirítjuk a gombát (ne tegyünk egyszerre sokat a serpenyőbe, csak annyit, amennyi kényelmesen elfér), majd kivesszük, félretesszük.
  2. Ugyanebbe a serpenyőbe beledobjuk a felkockázott szalonnát, és megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk.
  4. Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a zöld fűszereket, és elkeverjük, majd felöntjük a paradicsommal. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, majd addig főzzük, amíg rottyan egyet.

A borjúhoz

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, és mindkét oldalukat sózzuk-borsozzuk.
  2. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk (a zsemlemorzsához adhatunk kevés reszelt parmezánt is), majd olajban aranybarnára sütjük.

A tálaláshoz

  1. A paradicsomos szószhoz hozzákeverjük a gombát, és összekeverjük a kifőtt tésztával, reszelt parmezánnal megszórva, a rántott hússal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 93
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5557
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Két nagy kedvenc összegyúrva: paradicsomos tészta és rántott hús! Imádjuk!

Hozzávalók

A tésztához

A borjúhoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...