r
Nosalty Logó

Mascarponés-narancsos húsvéti torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
puszedli
Mascarponés-narancsos húsvéti torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 615 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 4903 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A piskótához

A krémhez

Összesen 313 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    44.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    399.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    372 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    1083 micro
  • β-karotin
    2613 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 615 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.7 g

Zsír

  • Összesen
    356.6 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3193.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    704 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    334 mg
  • Foszfor
    1380 mg
  • Nátrium
    675 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    359.9 g
  • Cukor
    163 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    442.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2977 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    872 micro
  • α-karotin
    8665 micro
  • β-karotin
    20907 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    743 micro
Összesen 4903 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    203.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    553 micro
  • β-karotin
    1335 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 313 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

Elkészítés

A piskótához

  1. A tortaformát kivajazzuk, kilisztezzük.
  2. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  3. A tészta hozzávalóit alaposan összekeverjük.
  4. A masszát beleöntjük a formába, és 20 percig sütjük 180 fokon. Amikor megemelkedett, visszavesszük a hőt 160 fokra, és további 20-25 percig sütjük (tűpróba).
  5. Ha kihűlt, kettészeljük.
  6. A krém hozzávalóit gépi keverővel összedolgozzuk, majd a két tortalap közé töltjük, illetve a torta tetejére halmozzuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4890
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
puszedli 12 recept

Vrábel Krisztina receptje, a 2013-as húsvéti Nők Lapja Konyhájából.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek