r
Nosalty Logó

Marinált dagadó, sós-kapros burgonya, juharszirupos sütőtök

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Kovács Dana Gabriella (Danadi's Kitchen)
Marinált dagadó, sós-kapros burgonya, juharszirupos sütőtök
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Marinált dagadó

Burgonya köret

Juharszirupos sütőtök

Összesen 1467 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Marinált dagadó

Burgonya köret

Juharszirupos sütőtök

Összesen 5856 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Marinált dagadó

Burgonya köret

Juharszirupos sütőtök

Összesen 229 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • β-crypt
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.3 g

Zsír

  • Összesen
    125.9 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1170.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    839 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    342 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    670 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1051 micro
  • β-karotin
    5328 micro
  • β-crypt
    4374 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 1467 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • β-crypt
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.2 g

Zsír

  • Összesen
    503.5 g
  • Telített zsírsav
    175 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4681.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    368 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    342 mg
  • Foszfor
    590 mg
  • Nátrium
    3355 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    208.8 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1368 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2682 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    225 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    236 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    4203 micro
  • β-karotin
    21310 micro
  • β-crypt
    17497 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 5856 kcal
  • 6% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • β-crypt
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    183.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    165 micro
  • β-karotin
    836 micro
  • β-crypt
    686 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 229 kcal

Hozzávalók

Marinált dagadó

Burgonya köret

Juharszirupos sütőtök

Elkészítés

Marinált dagadó

  1. A marinád hozzávalóit elkeverjük majd a húst beletesszük, letakarva kb. 20 percig pihentetjük.
  2. A húst a burgonyára tesszük, előmelegített sütőben 190 fokon együtt sütjük kb. 40 percig lefedve. Sütés közben időnként megkenjük a visszamaradt páccal. Az utolsó 20 percben levesszük a fóliát és anélkül pirítjuk.

Burgonya köret

  1. Közben elkészítjük a burgonyát, amit karikázunk, sózunk, borsozunk és meglocsoljuk olívaolajjal. Jól elkeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.

Juharszirupos sütőtök

  1. A tököt daraboljuk, sózzuk és meglocsoljuk a juharsziruppal. Készre sütjük kb. 35-40 perc alatt.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Receptkönyvben: 3
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 704
  • Feltöltés dátuma: 2021. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Marinált dagadó, sós-kapros burgonya, juharszirupos sütőtök
Kovács Dana Gabriella (Danadi's Kitchen) 27 recept

Hozzávalók

Marinált dagadó

Burgonya köret

Juharszirupos sütőtök

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...