Sertésdagadó

Sertésdagadó

Leírás

A dagadó a sertés „hasfala”; a hasa alja; pontosabban a hasüreget körülvevő izomszövet. Általában megtölteni vásároljuk, de felhasználható vagdaltnak, gulyáshoz, töltött káposztának, kolbásznak, tokánynak, pörköltnek, egyben sütve és roston sütve. A sertésdagadót célszerű szakemberrel kicsontoztatni, mert nem egyszerű művelet! :)

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Sertésdagadó

fehérjetartalom

11 g

zsírtartalom

17 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

40 g

gramm sertésdagadó?

Top ásványi anyagok

Nátrium

39 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

11 g

Zsír

telített zsírsav

17 g

ásványi anyagok

Nátrium

39 mg

szénhidrát

víz

40 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...