r
Nosalty Logó

Laskagombás brassói coleslaw salátával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Gombagasztro
Laskagombás brassói coleslaw salátával
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Gombabrassói

Saláta

635
Kalória
23g
Fehérje
58.5g
Szénhidrátok
38.1g
Zsír
599.2g
Víz
282.8g
Koleszterin
12.3g
Rost
17.4g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombabrassói

Saláta

Összesen 635 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombabrassói

Saláta

Összesen 1902 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombabrassói

Saláta

Összesen 76 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23 g

Zsír

  • Összesen
    38.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1299.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    309 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    542 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

Víz

  • Összesen
    599.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    460 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    177 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    215 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    324 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2987 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    40 micro
  • Lut-zea
    1088 micro
Összesen 635 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69 g

Zsír

  • Összesen
    114.3 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    848 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3899.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    927 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    405 mg
  • Foszfor
    1626 mg
  • Nátrium
    811 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    175.6 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

Víz

  • Összesen
    1797.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1379 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    532 mg
  • D vitamin:
    286 micro
  • K vitamin:
    645 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    625 micro
  • Kolin:
    971 mg
  • Retinol - A vitamin:
    629 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8960 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    120 micro
  • Lut-zea
    3264 micro
Összesen 1902 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    72.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 76 kcal

Elkészítés

Gombabrassói

  1. A laskagombát kevés olajon pároljuk, majd jól megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, majd kiszedjük és félrerakjuk.
  2. Ugyanebben a serpenyőben az előre megfőzött, apró kockára vágott burgonyát kérgesre pirítjuk. Visszatesszük a gombát és az apróra vágott snidlinget, majd óvatosan összeforgatjuk.

Saláta

  1. A salátához a káposztát vékony csíkokra vágjuk. Az öntethez a főtt tojássárgákat, sót, borsot, mustárt és az olívaolajat homogénre keverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a tejfölt és az apró kockákra vágott főtt tojásfehérjét.
  2. Beleforgatjuk a káposztát és a brassói mellé tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!