r
Nosalty Logó

Könnyű mediterrán halas saláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Bogyiséf
Könnyű mediterrán halas saláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 503 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1008 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 120 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    38.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    336 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2563.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    464 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    589 mg
  • Nátrium
    1352 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    321.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    525 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    155 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    175 micro
  • Kolin:
    266 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    3030 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2380 micro
Összesen 503 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    77.6 g

Zsír

  • Összesen
    65.6 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    673 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5127.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    929 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    177 mg
  • Foszfor
    1178 mg
  • Nátrium
    2704 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    643.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1049 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    26 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    409 micro
  • K vitamin:
    310 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    351 micro
  • Kolin:
    531 mg
  • Retinol - A vitamin:
    538 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    6060 micro
  • β-crypt
    133 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4760 micro
Összesen 1008 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    615.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    728 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    571 micro
Összesen 120 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kibontjuk a halkonzervet, tartalmát egy tábla öntjük. Terméktől függően, lehetnek benne szálkák, illetve gerinc, ezt érdemes ellenőrizni!
  2. Hozzáadjuk a mustárt, majonézt, sót, fokhagymaport, villával összetörjük a halat, masszává keverjük az egészet.
  3. Feltesszük a tojásokat, darabolni fogjuk, ezért ajánlatos keményre főzni.
  4. A masszára öntjük a salátakeveréket, a kukoricát, ráreszeljük a sajtot.
  5. Ha megfőttek a tojások, megpucoljuk őket, és tojásszeletővel daraboljuk, egymás után kétszer, az első szeletelésre merőlegesen a másodikat.
  6. Meglocsoljuk balzsamecettel az egészet, összekeverjük, majd néhány óra hűtés, állás után fogyaszthatjuk is.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2350
  • Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Bogyiséf 13 recept

Egy munkanap után betértem a diszkontba, a csomagolt salátákat látva jutott eszembe, milyen rég is készítettem ilyesmit. Aztán, hogy rég ettem halat, a többi pedig jött magától, megfogalmazódott bennem a recept.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...