r
Nosalty Logó

Kapros pangasiusfilé zöldsalátával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kapros pangasiusfilé zöldsalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A zöldsalátához

Összesen 292 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A zöldsalátához

Összesen 1160 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A zöldsalátához

Összesen 101 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    23.8 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    989.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    369 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    228 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    151 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1035 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    656 micro
  • Lut-zea
    977 micro
Összesen 292 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    95.2 g

Zsír

  • Összesen
    73 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3957 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    987 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1475 mg
  • Nátrium
    1229 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.8 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    912.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    606 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    213 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    144 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    242 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    228 micro
  • α-karotin
    129 micro
  • β-karotin
    4139 micro
  • β-crypt
    644 micro
  • Likopin
    2624 micro
  • Lut-zea
    3906 micro
Összesen 1160 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    344.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    229 micro
  • Lut-zea
    340 micro
Összesen 101 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A zöldsalátához

Elkészítés

A halhoz

  1. Előző este elkészítjük a pácot. Joghurtot összekeverünk kaporral, zöldfűszerekkel, citromborssal, sóval, borssal.
  2. Belefacsarjuk a citrom levét és beletesszük a halszeleteket.
  3. Másnap olívaolajon rövid idő alatt átsütjük.
  4. A zöldsalátához valókat alaposan megmossuk, egy nagy salátástálban összekeverjük, rádaraboljuk a mozzarellát, fűszerezzük, pici olívaolajjal meglocsoljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4462
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon kevés halat fogyasztunk, sajnos. A pangasiusfilé az egyike azoknak, amit a gyerekek is szívesen megesznek, pláne friss salátával. A rukkolát, paradicsomot és a mozzarellát még a 20 hónapos kisfiam is örömmel falatozza. Gyors esti vacsorának tökéletes.

Hozzávalók

A halhoz

A zöldsalátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...