r
Nosalty Logó

Jól megrakott pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Kiss Móni
Jól megrakott pizza
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 1055 kcal
  • 20% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 4215 kcal
  • 20% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 230 kcal
  • 20% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.4 g

Zsír

  • Összesen
    42.3 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2705.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    264 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    306 mg
  • Nátrium
    2040 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    267 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8096 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 1055 kcal
  • 20% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    221.7 g

Zsír

  • Összesen
    169.1 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10822.2 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    1056 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    186 mg
  • Foszfor
    1225 mg
  • Nátrium
    8159 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420.1 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    298.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    420 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    527 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    331 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1067 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    32383 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 4215 kcal
  • 20% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    588.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    444 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1762 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 230 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztben összemorzsoljuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a sót, cukrot. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, illetve annyi vizet, amennyit felvesz a tészta. Ne legyen se kemény, se ragadós.
  2. A tepsit kiolajozzuk vékonyan, és kilisztezzük. A tésztát szétdolgozzuk a tepsiben jó vékonyra, terítse be az egész tepsit. Majd a paradicsompürét és a ketchupot összekeverjük, és szétkenjük a kinyújtott tésztán.
  3. A fagyasztott zöldséget megpároljuk.
  4. Majd jönnek sorban a feltétek a paradicsomos tésztára. Sonka, szalámi, zöldség, mozzarella sajt (vékonyra felszeletelve), reszelt sajt.
  5. Végül megsütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9029
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 21.

Ajánló

Csinálhatunk sajtos szélű pizzát is, ez esetben a tésztát nagyobbra nyújtjuk meg, mint a tepsi. A szélébe belehelyezzük a reszelt sajtot, majd visszahajtjuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

A párom nagyon szereti a pizzát, és imádja a hasát. :) Ezért neki soha nem sajnálom a jó sok feltétet a pizzáról!

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...