r
Nosalty Logó

Illatos-omlós csirkecomb fűszeres sült burgonyán

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Illatos-omlós csirkecomb fűszeres sült burgonyán
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír

burgonya-ízesítés

csirkecomb-ízesítés

Összesen 496 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír

burgonya-ízesítés

csirkecomb-ízesítés

Összesen 1982 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír

burgonya-ízesítés

csirkecomb-ízesítés

Összesen 109 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2083 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    285 mg
  • Nátrium
    1669 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    205.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 496 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.3 g

Zsír

  • Összesen
    131.4 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    491 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8332 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    1140 mg
  • Nátrium
    6675 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    822.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    560 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    295 mg
  • Retinol - A vitamin:
    530 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    366 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    571 micro
Összesen 1982 kcal
  • 8% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    453.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 109 kcal

Hozzávalók

burgonya-ízesítés

csirkecomb-ízesítés

Elkészítés

burgonya-ízesítés

  1. A burgonyát pucoljuk meg és vagdossuk vékony karikára. Ételízesítővel, szerecsendióval és őrölt borssal szórjuk meg, és jól keverjük át. Törjük rá a fokhagymagerezdeket is.
  2. Nyissuk ki a sütőzsákot, és öntsük bele a burgonyát, terítsük el az alján. Aprítsuk rá a kis margarindarabkákat.
  3. A combokat mosás, tisztítás után fűszerezzük be. A lila hagymát karikázzuk rá, kevés pirospaprikát szórjunk a tetejére. A sertészsírt kenegessük a hús tetejére.
  4. Zárjuk be a zsák száját. Kb. 45-50 percig süssük 190 fokra előmelegített sütőben. Majd vágjuk középen ketté a zsákot, és pirítsunk még nyitottan is rajta. Tálaljuk tetszőlegesen savanyúsággal. Jó étvágyat!!
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 260
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 12330
  • Feltöltés dátuma: 2019. december 23.

Ajánló

Vagy két helyen hústűvel lyukasszuk ki a sütőzsákot, hogy a gőz kitudjon menni!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A sütőzsákban bent maradnak az ízek, és jobban átjárja a sült krumpli és a hús is!! Omlós, finom csirkehúsunk lesz!! Én nagyon szeretem!!  :-)))))

Hozzávalók

burgonya-ízesítés

csirkecomb-ízesítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...