r
Nosalty Logó

Hawai pizza Juccitól

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Hawai pizza Juccitól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 580 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 2314 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 149 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    909.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    303 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    289 mg
  • Nátrium
    222 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    294 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    262 micro
Összesen 580 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    102.3 g

Zsír

  • Összesen
    66.5 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    185 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3638.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    146 mg
  • Kálcium
    1214 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    211 mg
  • Foszfor
    1157 mg
  • Nátrium
    889 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    316.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    847.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    572 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    363 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    470 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    1178 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    1048 micro
Összesen 2314 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    232.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    703 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 149 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. A 2 dl langyos vízben elkeverjük az élesztőt,hozzáadjuk a lisztet, sót és az olajat.
  2. Kézzel jól összegyúrjuk, és legalább egy órán keresztül langyos helyen kelesztjük.
  3. Ha kész, tetszőlegesen megformázzuk a tésztát (én mindig kerek pizzát készítek).
  4. A paradicsomkonzerv tartalmát egy edénybe tesszük, belenyomjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és beleteszünk egy kis bazsalikomot (ha frisset használunk, azt a legvégén tegyük bele).
  5. Összefőzzük az egészet, ha szükséges egy pici tejet öntsünk bele, ha savanykásnak találnánk.
  6. A tészta tetejét megkenjük vékonyan olajjal, és mehet rá a paradicsomszósz.
  7. Megszórjuk csíkokra vágott sonkával, kukoricával, ananászkockával és reszelt sajttal.
  8. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 9725
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 19.

Ajánló

Bármilyen más pizzához ajánlom ezt az alaptésztát.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon régen az anyósomtól kaptam ezt a pizzatészta receptet, szeretem, mert nagyon egyszerű, és mindig van itthon hozzá minden. A szószt meg csak találomra csináltam, de bevált, nagyon finom lett.

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...